Duhankumsal Kizlar merhaba erken gebelik testi yaptım adetime 10 gün felan vardı silik bir çizgi çıktı ama kan verdim çıkmadı Sizce neden gebelik var mıdır
Deletedmom_85 Duhankumsal testler bazen yanıltıyor canım. Burada çok okudum test pozitifdi kan verdim negatif sonra regl oldum falan diye. Gerçi daha on gün var imkansız da değil regl yaklaştığı zaman yapmak daha mantıklı en azından ihtimali artıyor. Rabb’im gönlüne göre versin ♥️
Nnanaa Kana idrardan önce geçiyor beta hcg kanda çıkması lazımdı o zaman teste göre. Test hatalı ya da bozuk olabilir bir kaç gün sonra testi tekrarlayın isterseniz.
Ozgee96 newbabyno2 canim o bende de oldu tum belirtiler var adetime 4 gün var yaptım negatifti bence bekleyelim
Duhankumsal Sinemekee erken gebelik testi yapmıştım çıkınca ama kanda çıkmadı acaba dedim erken gebelik olduğu için HCG değeri çıkmamış olabilir mi diye düşündüm
Sinemekee Ebru-EY geçti aslında 19 unda olmam gerekiyordu olmadı geçen ay 5 gün erken olmuştum 😢 bütün belirtiler var ama kendi yok bi önceki ay 23 ünde olmuştum ona bakarsam yarın olmam gerekiyor 😢
Ebru-EY Sinemekee tamam bekle bakalım kuzum. 3-4 gün daha bekle bakalım. Tekrar gebelik testi yaparsın. Hayırlısı olsun inş vardır bebiş 🤗