Busra617 Kevserkalender92 ben gebelikte kronik tiroid tanısı koyuldu ilaç kullanıyorum düzenli aralıklarla endokrine gidiyorsun değerine göre ilaç düzenlemesi yapılıyor
dayi Kevserkalender92 gebelikten öncede tiroid hastasıydım hamile olduğumu öğrendim daha çok yükseldi değerim. Doktor ilacını artıyor düzenli bir şekilde kullanıldığında problem olmayacaktır
Kevserkalender92 Kevserkalender92 Busra617 Bir an önce dahiliyeye git dedi çok şükür yarına randevu bulabildim. 3 aydır kullanıyodum ilaç
Sonundabende Kevserkalender92 Canım ben hamile olduğumu öğrendim 5,95 yükseldi hemen doktor ilac başladı ve 2,50 düştü gebelik boyu içicen dedi çöm önemli o sen takip ettir
Kevserkalender92 İçime su serptiniz Allah razı olsun.Doktor bebekte zeka geriliği düşük riski erken doğum olabilir dedi morelim bozuldu. Bende 3 aydır kullanıyodum gebe kaldım devam edeceğim Allahın izniyle 🙏
Kevserkalender92 Sonundabende Zaten kalmadan öncede kullanıyodum bugün doktora ilk ultrason için gittim biran önce git dedi çok şükür yarın dahiliyeden buldum randevu
Kevserkalender92 Sonundabende çok şükür gittim bugün değerim normal 2 den aşşaya düşmemesine dikkat edicez kontrol altında olucaz dedi 🙏
edaliannee Benm gebelik öncesi yoktu gebelikte çıktı bend ekorktum doktorum ilacı düzenli kullan sorun yok dedi . Her ay değerlerime baktırıyorm şükür sıkıntı yok 40 ın çıkana kadar kullancaksın dedi
Kevserkalender92 edaliannee Şu an ne kadarlıksınız birde özelemi devletemi gidiyorsunuz. Ben bugün doktordan hiç memnun kalmadım direk troitin bozuk bu bebekte düşük falan yapar diye konuştu morelimi bozdu
edaliannee Şuan 36 olduk ben 14 haftalıkken trioid olduğunu öğrenmiştim . Özele gidiyorm ve kendi kadın doğum doktorum her ay tahlil istiyo dahiliye falan değil .