tkymk Sultann73 durunun granül beyaz sabun olanını tercih ettim ben içeriği temiz olduğu için yumuşatıcı tercih etmedim önerilmiyor diye 33 olduk haftaya yıkamaya başlıycam henüz kullanmadım ama çevremde kullanan ve çok memnun olanlar vardı öneriyle aldım bende
denizdalgasi1 Sultann73 ilk yıkadığımdan beri minoris kullanıyorum kızım doğdu hala kullanıyorum çok iyi leke çıkarıyor
sukusu21 Sultann73 minoris green clean siveno 💟 lutfen market sabun urunlerinden ve yumusaticidan uzak durunuz
Sinem-123 Sultann73 e bebek baby me 5lt 138 TL ye aldım Hipoalerjeniktir. Klor, Paraben, GDO, Fosfsat, Amonyak, Boyar madde, SLS ve SLES içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Vegan ve %100 helal ve %100 bitkisel içerikli
TugceArslan Sultann73 İlk bebeğimde de duru granül kullanmıştım. Şimdi yine onu kullanacağım tabsiye ederim☺️
Semrasular Sultann73 ben dalin aldım denemek için battaniye falan yıkadım gayet güzel. Eğer alerji yapmazsa devam ederim ama dokunursa değişirim diye düşündüm çünkü green clean falan pahalı bay şimdilik bunu aldım