Merve_tna Sultann73 ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım çok memnun kaldım dolabın kapağını açtığımda hala mis gibi kokuyor
Dilarabozdemir Sultann73 civilde indirim vardı dün bende dalin yumuşatıcı ve granül sabunu tercih ettim
Seymayilmazs Temiz iceriklisini ariyorsan intagramda muhendisinoglunu takip edebilirsin ordaki yildizlar listesinden alabilirsin .hatirladigim kadariyla green clean , naturalive vardi listede.
Asellinannesi0 Sultann73 dalan granül aldım kokusu pek hoş değil içeriği temizmis ama mikinanin haznesinde kati kati kaldi temizmi oldu anlayamadım valla pek güzel kokmuyor kurumadan kokusu da gitti pek beğenmedim gibi ben
Deletedmom_7 Sultann73 daha önce kendi iç çamaşırlarım için Duru’nun granül sabununu kullandım yine aynı şekilde bebek deterjanı olarak da onu kullanmayı düşünüyorum
Damlademir Sultann73 omo bebek sıvı deterjanı ve yumoş bebek yumuşatıcısı bebek ev kokuyor resmen çok memnun kaldım yumuşacık yaptı Migros indiriminden yumuşatıcı 25 e deterjanı 32 ye aldım 💁🏼♀️💁🏼♀️
Meleq Sultann73 dalin sıvı aldım ben daha kullanmadım bu hafta yıkamayı düşünüyorum..toz granül sabunlar çok solduruyo renkleri o yüzden sıvı tercih ettim
Siracinannesi Ruveyda_baskapan kendiisi çok ağır kokuyor ama yıkayınca o koku kıyafetlerde kalmıyor yani pek bı kokusu yok ama güzel yıkıyor ☺️
Siracinannesi Ruveyda_baskapan bende istemiyordum o yüzden memnun kaldım bir an öyle ağır koku kalır diye korkmuştum 😂 rica ederim ☺️
Aslii_rc Sultann73 Frosch baby sıvı yumuşatıcısı da var ve asla koku bırakmıyor içeriği de temiz ben şok memnunum 🥰