Mouradi Nesine Saklıyordu canım kendini 😂🥰 banada ilk erkek burdaki arkadaşlarda erkek dedi. sonra dr kıza benziyor dedi 20 haftada ama yine saklamıştı kendini , 24+4te kesin kız 🥰🥰
tugbadipi mucizem_a 12. Haftada öğrendim oğlum oluyooo 💙 gösterirse tabi pozisyon güzelse görünebilir bence bizim ki çok netti
mucizem_a tugbadipi bizimkide kendini cok net gosterirse cok guzel olur.tabi simdi kucuk ama ben nedense kiz hissediyorum ama gorumcem oglan olucak dedi
zeynepikra_61 mucizem_a 12+4 de erkek dedi gösterdi de bacak arasını doluydu net gördük yani hala emin olamıyorum bir daha ki sefere kesinleşir kendi içimde ☺️💙
Duygu37 19+4 deyiz hala kendini göstermedi doktora başta erkek demişti sonra kıza benziyor dedi bacaklarını kapatmış :) bakalım belki detaylı ultrasonda görürürüz diye Ümit ediyorum ☺️
prens_annesii Oğlumu 12 buçuk haftalıkken öğrenmiştim bu bebişimde bakalım ne zaman öğrenecez daha 6 haftalığız 🤗🌸
Gookceeeee mucizem_a 11+2 şuan 10 gün sonra randevum var bakalım doktorum ne diyecek kendini gösterecek mi bizim ki çok heyecanlıyım 🤗
Nesine @Mouradi rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim de kızdır iki oğluşum var🤭tabi önce saglıklı olsunlar
mucizem_a -MinikveAnnesi- InsAllah bende de kesinlesir 12 ci haftamizda.Sonra Istanbula gelicez Azerbaycandan
Mouradi mucizem_a Çatlamıştım zaten 😂 bide ben ve diğer arkadaşlarım rüyalarında hep erkek görünce daha da çatlıyordum sonunda öğrendik ama 😂😂🥰
mucizem_a ayhankubra01 Ay InsAllah bende de saglikli olsunda kiz ya erkek fark etmez ama en cok babasida bende kiz istiyoruz
ayhankubra01 mucizem_a sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil Allah’ım gönlünüze göre versin inşallah