mucizem_a Bebeginiz kac haftalik?Cinsiyetini hangi haftasinda oyrendiniz? ☺️🥳 ben doktoruma 12 ci haftamda gidicem merak ediyorum acaba cinsiyetini bilecekmiyim?🤰🏻
neval270071 mucizem_a 12.haftada yanılmalar oluyor tahminden dolayı o yüzden en net sonuçlar 14.hafta ve sonrası
mucizem_a -MinikveAnnesi- InsAllah bende de kesinlesir 12 ci haftamizda.Sonra Istanbula gelicez Azerbaycandan
mucizem_a ayhankubra01 Ay InsAllah bende de saglikli olsunda kiz ya erkek fark etmez ama en cok babasida bende kiz istiyoruz
tugbamommm mucizem_a 13. Haftadan 16. Haftaya kadar kız denildi şuan 20 haftalığım erkek bebeğim oluyor 😂😂
Nesine @Mouradi neden o kadar gec ogrendiniz acaba☺️cinsiyet nedir bende 22 haftalık oldum bi doktor kız biri erkek dedi bana da
Mouradi Nesine Saklıyordu canım kendini 😂🥰 banada ilk erkek burdaki arkadaşlarda erkek dedi. sonra dr kıza benziyor dedi 20 haftada ama yine saklamıştı kendini , 24+4te kesin kız 🥰🥰
mucizem_a Nesine ben haziranin sonunda 12 haftalik olucam o zaman soylicek doktorum simdiden cok merak ediyorumm.
Dozem tugbamommm nasıl yanılabiliyorlar bacak arasını gördünüz mü 13 haftada boşmuydu çok farklı halbuki kızla erkeğin nubu bacak arası
tugbamommm Dozem hiç bilmiyorum canım 13. Hafta ve 15. Hafta arası doktora gittim bana her seferinde kesin kız dedi 16. Haftamda gittiğimde erkek dedi bende şaşırdım ama bu sefer bacak arasını gösterdi gerçekten erkek görmesem inanmayacaktım valla
Samukyusra Bana da kıza benziyor dedi doktorum fakat kesin değil sadece tahminmiş ☺️ 14 haftalıkken gitmiştim yok mu ultrason fotosundan anlayan
Dozem tugbamommm bacak arasını saklamış demekki senin ki ama ona rağmen de kesin kız denmez ki görmemiş sonuçta 13 ya da 15 haftalık fotosu var mı