gldn065807 Irnasatka ben 9 kilo aldım 38+3 doğum yaptım gobegım oğlumda da bu gebeligimdede catlamadı ama bacaklarım ve göğsüm catladı özellikle bu gebeligimdede goguslerım çok catladı 😒
vesilece Irnasatka 8 kilo aldım henüz hiç çatlamadım canım çünkü doktorum pehlivan gibi yağlan diyo 😆😆 her yerimi yağlıyorum
Deletedmom_110 Irnasatka catlamaktan harita oldu karnım 9 kilo aldım bu arada çatlak kremine önceden başlamadigim için şu anda faydası olmuyor
goldumsu Deletedmom_110 ben öğrenir öğrenmez başladım yine faydası olmadı boşver üzme kendini. Naparsan yap çatlıyosun malesef
Deletedmom_110 goldumsu doğumdan sonra geçer inşallah valla kötü bir görüntüsü var eşim takma bişey olmaz falan motive etmeye çalışıyor ama gittikçe yırtılıp çatlıyor kıpkırmızı oldu
Sehenz Irnasatka göbeğimi bacağımı hep yağladım göğüslerim hiç aklıma gelmedi kimseden de duymamıştım göğüslerim çatladı 😭 şimdi 25 haftalığım sürmeye başladım ama bakalım durur mu geriler mi bilemem
Svlyk Irnasatka geçen haftaya göre kilo vermişim toplam 10 kilo almıştım suan 1 kilo verip 9 a düştü. 38+3 üm. Göbeğimde 5 6 yerden çatlak oluşmuş ve işin garip yanı 2 3 hafta içerisinde oldu onceden yoktu 😊
goldumsu Deletedmom_110 benimde çok aşırı çoklar. Ve gözle görülmeyecek gibi değil bin metre öteden gözüküyor
goldumsu Mouradi kız sürmediğim kalmadı bio oil, lierac, madecassol, hindistan cevizi vs. hiç nemsiz bırakmadım
goldumsu Mouradi evet önemli olan nemli tutmak ne yaparsan yap vücut buna meyilliyse önüne geçemiyorsun 🤷🏼♀️
Kocagoz88 Irnasatka diğer yerlerim önceden zaten harita gibi daha fazla catlarsa diye de çok korkuyorum
Nurcin Irnasatka saat 5 de baktığımda hiçbir şey yoktu.. Temizlik yaptım yemek yaptım. Kızı uyutayim dedim. Bı de yağ süreyim dedim… Demez olaydım… Karnın siyah çizgi oluştuğu gibi ona paralel çatlamış boydan boya 😭😭😭😭 çok üzgünüm 😭😭😭😭 36+6 yim