Muhammedamine Mv00 21. Haftada 24 cm 430 gr canım haftasıyla uyumlu Çok şükür . Ama bu haftalarda değilde son haftalarda kilonun bir anlamı varmış
gonulcelen [bilinmeyen] aynen genetik yapıda önemli ama ztn bnde iştahsız biriyim aşırı iri bir bebek olmayacaktır benim ki hala yemek yiyememe halleri devam ediyor
gonulcelen [bilinmeyen] oy maşallah ben 54 kilodan 57 zor gördüm 58 i zorluyorum bu hafta kendimi sözde yemeğe vurdum 😂 33 olduk üstelik😬
Mv00 Muhammedamine gerçekten bende anlamadım detaylı ultrason a girdim . Gelişimi bi hafta önde Doğumun biraz öne gelebilir dedi o zaman kilosu normal onla alakası Yok
Saracogluilkay Edaaaaa istem dışı gelişti kuzm birşey yapmadım valla ben yediklerim minigime yaramış Allah. Esirgesin sizinkiler de olur inşallah 😍
Muhammedamine Mv00 yok canım normal olması gerektiği kadar bizimki bizden daha kilolu bebekler de var hatta . Doğum gelişimine göre değil sata göre oluyor arkadaşımın bebeği 1 hafta öndeydi hep 41. Haftada doğdu
gonulcelen [bilinmeyen] bebegim alsın istiyorm Aslında 😂 iri bir bebek degil normal haftasıyla uyumlu ama erken doğar korkusu yüzünden psikoloji alt üst tabi bi de geçen Doğum yapan bir arkadaşıma gittik bebek 3850 ay nasıl minik geldi tutamadım korktum önceleri 3000 olsa yeter diyordum şimdi 5000 😂😂😂 tabi işin şakası biraz tedirgin oldum o yüzden