Elifunlu Benim 31+4 de gittim en son 2100 kilo dedi doktorum şimdi 32+5 teyim ☺️ Sizlerin nasıl normal mi kilosu acaba doktorum 1 hafta önden gidiyor kilosu dedi ☺️
gonulcelen Elifunlu iyi tabi ki evet bir hafta önde gibi bn 31+6 da gittim 1700 dü. 32. Haftada olması gereken kilo ztn 1700-2100 müş ortalama.
CansuDemir Elifunlu 32+0 bugün kontrolde 2280 gr 47cm dedi.3 kere ölçüm yaptılar 3 hafta önde 35+3 çıkıyor dedi.Ben şimdi 1 ay sonrasına doğum mu beklicem bilemedim 😂
Kbrsoy 27 hafta 1350 idi. Biraz önde gidiyor kilosu dedi. 30 haftalık olduk bugün merak ediyorum kaç oldu 😋
Anneyimm Saracogluilkay masallah benimde bebegim 3.500 4. Kilo dogsn istiyorum genel olarak bildgmz seyler haric baska seyler yiyormusunz ?ben meyve kuruyems muz yogrt kasar beyz peyniri pekmz felan yiyorum 24+4 haftaligz 4 gun once gittim 750 grm dedi :)
Saracogluilkay Evinasel ceviz muz fıstık bol bol meyve suyu içtim normal yemegimide yedim farklı birşey yapmadım 🙄 tombiş olmasına seviniyorum ama normal doğum yapamazsam diye üzülüyorum
Elifunlu Evinasel aslında öğle aşırı iştahımda yok yeme fazla yiyemiyorum nedense gebelikte iştahım kapandı yanlız muz Fındık meyve süt yoğurt ağırlıklı yiyorum protein ağırlıklı ye dedi doktorum ☺️
Muhammedamine Mv00 21. Haftada 24 cm 430 gr canım haftasıyla uyumlu Çok şükür . Ama bu haftalarda değilde son haftalarda kilonun bir anlamı varmış
Evinasel Saracogluilkay çok kilo aldin mi bazıları yiyor bebeğine veriyor kendisi kilo almiyor sen o var galiba
Saracogluilkay Anneyimm farklı hicbirsey yemedim hatta senin saydıklarımın çoğunu yiyip içmedim bile maşallah diyim yinede 😂