Sevilllllllllllllllllllll Abim sabah çocuğa eşya alman icin PTT hesabima EFT yaptı bu saat oldu hala gelmedi hareket kısmında gösteriyor ama hesap sıfır diyor bilen yada anlayan biri var mı para nereye gitmiş olabilir neden gösteriyor harakettede hesaba gecirmiyor
Deletedmom83940 Sevilllllllllllllllllllll mesai saatleri içinde geçmesi lazımdı yarın saat 9 gibi geçer
saglikciaanne Sevilllllllllllllllllllll hesap hareketlerinde varsa gelmiştir. Hesabınız ekside falan olabilir miydi acaba
Emedko Sevilllllllllllllllllllll parayi saat kaçta gönderdi cnm şimdi gönderdiyse gelmez yarin gecer hesabina
Sevilllllllllllllllllllll Deletedmom83940 insallah ya bebek için yatan oaraydi eksiklerimi alicaktim gelmeyince çok üzüldüm
Deletedmom83940 Sevilllllllllllllllllllll yok kız niye el konulsun borcun falan mı var bazen geç geçiyor öyle
Nnanaa Sevilllllllllllllllllllll e hacizden şüphe ediyorsan e haciz gelmişti bana bekarken kyk borcumdan dolayı hesabımda para gözüküyordu ama kullanamamıştım.
Deletedmom83940 Sevilllllllllllllllllllll onu bilemem ya yarın da yatmazsa arayıp sorun keşke bi başkasının adına gönderseymiş
Nnanaa Sevilllllllllllllllllllll e hacizi e devlette görebilirsin giriş yapıp arama butonuna yaz çıkıyor orda.
Nnanaa Sevilllllllllllllllllllll zsten hep böyle zamanda olur benimde babam vefat ettiği zamana denk gelmişti.