Temmuzannesii28 sukusu21 benim en kararsız kaldığım bebek için şampuan ve vücut losyonu oldu hangisini önerirsiniz acaba 🥰
gozdeyagci gozdeyagci Aslında dediğiniz gibi listeniz varsa paylaşırsanız çok güzel olur. Şöyle bir baktım hepimiz aynı dertlere sahibiz 😀 Hem sizi yormayız hem de bir rehber gibi elimizde durur. Şimdiden çok teşekkürler.
Zeyzen sukusu21 Kesinlikle liste oluşturma konusunda size katılıyorum. Böyle bir post açtığınız içinde teşekkürler🥰
Eslem_1 sukusu21 tekrardan merhaba 🌸yenidoğan bebekler için yağ yerine losyon önermiştiniz..INCIA losyon önermişsiniz INCIA da bebek yağı dışında losyon üretimi yok ama kuru ciltler için doğal jel kremi var yorumlara baktım bebeklere kullanan da var o ürünü tavsiye eder misiniz yenidoğan için ?
Eslem_1 sukusu21 yenidoğduğu andan itibaren Duş öncesi, duş sonrası farketmeksizin kullanılabilir değil mi?Ben onu yetişkinler için sanmıştım da bebekler için başka krem losyon alternatifi yok onu alayım bari dedim ..yapısı biraz katı vazelin gibi demişler ama inş memnun kalırım genelde memnunlar 🎀
sukusu21 Eslem_1 icerik temiz oldugundan kullanabilirsiniz sadece yenidogan doneminde miktari az tutmaniz emilimi kolaylastiracaktir guzelce yedirin
trakyalikizce sukusu21 merhaba benim saçım çok kabarık normalde elidor, bakım yağı vs kullanıyordum ancak şu an gebelikte kullanmak istemiyorum. Saçımı yatıştırması için doğal ürün olarak ne önerirsiniz??? 🥰
sukusu21 trakyalikizce doğal şampuanlara ve yağlara döndükce saciniz buyuk oranda kabarmayacaktir ve kuruyken taramamanizi oneririm sampuan onerisi olarak marka olarak urtekram,siveno,rahik i mahtum,ecowell,naturalive oneririm 🌺
trakyalikizce sukusu21 aslında en başından neri siveno şampuan kullanıyorum, kıvırcık saçlı olduğum için kuruyken saçlarımı taramam mümkün değil😅 teşekkür ederim 🌸