Tusami Cuma 19,6 bu gün 21,5…. Kimyasal olacak.. sabah idrar testinde koyu çıkmıştı…hiç 21 gibi durmuyordu.. lekelenmem adete dönüşür herhalde yakında.. nasip değilmiş 😔
Deletedmom83940 Tusami rabbim gönlüne göre versin canım üzülme diyecem ama olmayacak en kısa zamanda kolların dolar inşallah
cemreee__ Tusami kuxum üzülme rabbimin vardır bi bildiği brnde aynı durumu yaşadım çok üzücü ilk gebeliğimdi ama inşallah bidahkine hemen olacan senin inanıyorum dualarım seninle
ogretmenHnmm Tusami üzülme canım hayırlısı buymuş bi dahaki sefere sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
sacmalamakizim Tusami Hayırlısı neyse o olsun canım en kısa zamanda sağlıkla yeniden olur insAllah ❤️
Habus Tusami Ah kuzum benim ya ben de çıktı mı sonucu diyordum 🙏 daha önce de dediğimiz gibi ana üzülmek yok. Rahmin sana bebeğin için artık hazır olduğunun sinyalini verdi diyelim. Rüyan da bebeğinin müjdecisi oldu hem 🌸 bu ay da ovulasyon testi ile dene bence. Her şey gönlünce olsun dualarım seninle 🌸
Tusami Habus bu ay kafamdan silmek istiyorum, yeterince yıprandım, takip yapar mıyım bilmiyorum, doktora gideceğim cuma günü onun dediğine göre yol çizeceğim
Habus Tusami yorgunsan dinlenmen de güzel olur kuzum 🙏 kızınla vakit geçir bol bol. İyi dinlenmeler 🌸