Mihrimahvuslat Burcu0707 yani gördüğüm akıntıdan falan yumurtlamaya girmiş oluyorum şuan akıntım yok bitti herhalde bu dönem değil mi
Burcu0707 Mihrimahvuslat akintidan 5 gun sornada yumurta olabiliyor catlama donemindede bu yuzdeb ovulasyon denemelisin var sayimla konusmamiz imkansiz
Burcu0707 Brglyksk_ Brglyksk_ 30 gunde adet olmuyorsun iste 😆 1 mayis adet 20 mayis yumurta gordum diye idda ediosun Eee 20+15=35 yapar
Burcu0707 Brglyksk_ 30 gunde adet olmus olsan 14/15 mayista yumurta gormen gerekirdi.duzenli kullan lh testini😍
Burcu0707 Brglyksk_ doktor dogru soylemis olmasi normal senin adet duzeni gec yumurtlama olasili en yuksek 35gunde oluosun cunku bunda sikinti yok🥰
Burcu0707 Brglyksk_ 20 mayis yumurta ise kuzum sen gordun sen baktin testlere .kabul ettik.3 haziran adet olman lazim eger adet olmazsan bilki o yumurta degildir sevgiler
Papiiii Burcu0707 oralarini biliyorumda canım birnsoru sordumm bilmem cevabi banami yazdın yoksa baskasinami yazicaktin beninetiketledin evet kimse net diyemez orasini o yüzdenn sen anlatmissin en azindannn tahmimende olsa bende kendiminkini bilmek adina sordummsana canim bu ay 23de oldum gecen ay 21de simdi yunurtlamam tahminen haziranda hangi gune duser merak etdim
Burcu0707 Papiiii ortalama 32 gunde adet oluyorsun.17+15=32 Adetin 1 ci gununu sayarsak 17 ci gun bu ay yumos gelir sen adetin 1 ci gununu sayarak 14 16 18 20 22 gunleri birlikte ol o tutar canim 🥰
1ciftyesilgoz Merhaba son adet tarihim 29 nisan 13 mayıs pik 14 mayıs siliklesme yani çatlama oldu. 30 gunde bir adet gören biriyim. 15. Gun pik oldu yani. Bugun test yaptım negatif. Ne zaman yapmalıyım testi varsa ne zaman çıkar?
Burcu0707 1ciftyesilgoz 27 mayis adet tarihin bugun gwbelik denedin cikmadiysa 26 mayistada dene varsa cikar yoksa zaten yoktur ins olmustur😍
Papiiii Burcu0707 insallah bitanemmm evet genelde hep 30 gunde olurum ama dusuklemi ilgiliyfi yoksa mevsimselmi 32 oldu bu seferlik dediklerini deniyxem bitanem cok saol
cemreee__ Burcu0707 15 inde adet oldum bunay iki gün önce geldi normalde 17 si idi , bu ay ne zaman olur yumurtlama