Sevgili anne adaylari dilerim hepiniz saglicakla hamile kalirsiniz aminn🤲
adetim gecti yaziyorsunuz.oncelikle adetin gecmesi icin cok duzenli adet olman lazim
Her ayin 14 de ornek adet olan 15 sabahi adet olmazsa evet adeti duzenlidir.28 gunde yada 30 gunde oluyordur.gebelikten suphe duyabilir.
Bazilariniz benim adetim 35 gunden bazen sasiyor diyor ama adetim gecti diyor.adet duzeni yok demek 3 gub once 1 hafta sorna gelen adet duzensizdir.duzenli adet havadab sudan etkilenmeyen her ay 1 gun bile aksamayandir.
Gelelim ovulasyona
Test 2 saat sivi alimi kesilip
2 saat idrar tutarak yapilmali.
C kontroldur.
T yumurtanin gostergesidir.
Gun icinde ayni saatlerde adet bitimi baslamalisiniz.hergun yumos gelene kadar teste devam.bazilariniz teste yumurta sanip gebelik bekliosunuz.c kontrolden daha baskin koyulukta olmali t cizgisi bu size saglikli yumurtlamanin habercisidir.ayni koyulukta yakaladiniz emin olmak icin bir sornaki gunde ayni saate denemelisiniz.
Test saati benim tercihim 12:00 16:00 arasidir.
teste silik cizgileri gormeniz cok normal.o bir hormon ve hep var.
Bazen yumurtlama olmusmu diye atiyorsunuz.bilmeyen cogu kisi evet bu ucgunu degerlendir diyor.hayir daha yumurta yok sorna adetim gecikti diye bol bol gebelik testi yapmak zorunda kaliyorsunuz.
Emin olmayan kimse testlere cevap yazmamali cunku bu testleri hayalleri gerceklesmesi anne olma umuduyla yapiyor insanlar.T CIZGISI COK KOYU OLMALI SIVI ALIMI IDRAR TUTUMU COK ONEMLI.
Örnek verelim🥰
10 haziranda yumurta gorduysek
21 haziran sabahi gebelik testi yapilir dollendiyse kesin cikar beklemeye gerek yok.12 gun sorna
24 haziran sabahida gebelik yoksa adet gelir kesin.15 gun sorna
Örnek verelim🥰
Adet ve yumurtla hesabida soyle yapilir.
Haziranin 5 de adet baslangici
5 gun surdu diyelim
10 haziranda teste basladik
30gunde adet oluyoruz farz edelim
15/16 haziran yumurta gelir
15 +15=30 gun duzenli adettir.
35 gunde adet oluyorsan
19/20 haziran yumurta gelir
20 +15=35
Bilgiler boyle
Gecmis ay adetlerinizden 15 gun cikarin yumurtlama gununuzu hesaplayin
Mart 10 ama Nisanin 18 de adet olanin yumurtlama donemini ben ornek vereyim size
Iki adet arasi 38 gun yapar
Martla nisan arasi
Yumurtlama tarihi 4 nisandir☺☺