Adeka Merhaba kızlar reglime 6 gün kala mide bulantısı akıntı sinirlilik vs şüphelenip test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi yanlış çıkma olasılığı var mı sizce eşime aoylemek istiyorum ama sonradan da sorun olsun istemiyorum kan testi de vericem tabikide yinede sormak istedim https://imgyukle.com/i/R6fC8j
Yasminadem Adeka ben regl günümde yaptığımda da böyle çıkmıştı. Ertesi gün yaptım ve 2. Çizgiyi gördüm, 3. Gün de doktora gittim ve hamileyim. İçinizin rahat etmesi için kan verirseniz daha iyi olur ama bence hamilesiniz
SutlacimiYedimmiBen Adeka canım kan testinden sonra emin olup söyle yumurtlamadan ne kadar sonra test yaptın?
mervekinay Bende adetimden 5 gün önce idrar testi yapmıştım bundan daha silik çıkmıştı ve hamileyim, sizde hamilesiniz bence
Limonzeytin Gebell var kan vermişsinzdr umarm değeri görmek için. Ama mide bulantısı bu kadar erken olmaz belrti olarak 7.hftada falan başlar genelde hayrlı olsn
feyza61 Adeka hamile miyim postu açanları anlamıyorum. Doktora gidip kan idrar vermek çok mu zor🤦🏼♀️