Ezgiduru MelikeGngr valla 16. Da bana kesin kız dedi bida hiç sormadım su an 31+1 im kız bebis şeyleri aldım hep kendim de gördüm bacak arasını. Size de kesin dediyse sanmam
Rumeysa_Taylann52 MelikeGngr bende 23. Haftama kadar kız biliyordum tahmini de olsa arkasına dönük bağdaş kurduğu için ama erkekmiş 🤲🏻 Olabiliyor tabi hayırlısı olsun
Gzmyksl MelikeGngr 11 de erkek, 14 de kız, 15 de kız, 19 da erkek ve son olarak 22 doktorumuz son kez erkek dedi 😅💙
khvci1 Ay ben özel hastanede çalıştım, dr. 35. Haftaya kadar gebesine kız dedi kadında tüm eşyalarını kıza göre hazırladı 35. Haftada muayenede erkek olduğu ortaya çıktı. Allah kimsenin başına vermesin diyelim :)
MelikeGngr Benim bi akrabamın değişti 30. Haftada erkek olduğunu öğrendi. Kendim 17. Haftadayım bana da 3 ayrı doktor kız dedi hatta bitanesi 3 çizgi var bak dedi gösterdi ama yine aklımda deli sorular 🙂 detaylıda değişirmi aceba 😁
Ezgiduru MelikeGngr ne zaman oldu akrabanizin olayı yani bana da konu komşu öyle diyor ama 15 sene önce olmus mesela 🤣 hani o zamam ki ultrasonla şu anki baya farklı o sebeple sordum
Kubratikis37 Beennn🙋🏽♀️ Hatta cinsiyet partisi yaptık kız olduğunu öğrendim aradan 10 gün geçti meğer erkekmiş😀
La_Liberte Kubratikis37 17. Haftada ya da o haftaya kadar bacak arasını görmemiş mi doktor 😊bir de emin olmasa cinsiyet partisini yaptırmazdı herhalde buna rağmen yanılmış 🤷🏼♀️ sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.
Hilalplncgllr_ Bana 12. Haftada kız dedi 14 de çıkıntısı erkek gibi büyük bir ihtimalle dedi ama 16 yı bekleyelim yine de dedi
MelikeGngr Rumeysa_Taylann52 arkası dönükse değişebiliyor ama %100 kız diyorlar sonra erkek diyorlar garip 🙂
Rumeysa_Taylann52 MelikeGngr Evet kızlar nazlı oluyor kız dediler de işte nasip olsun ♥️Evlat sağlıkla kucaklarımıza alalım 🤲🏻🤲🏻
NurCivan Ben ben ben :)) Erken öğrenmek istedim partiler yaptım kız diye detaylıda 21. Haftamda erkek olduğunu öğrendik 🙏❤️ Şimdi 37. Haftayız ve utangaç oğlum çok nadir gösteriyor.