YeniGebe96 Cin takvimi, rus takvimi, instafaki cinsiyet tahmincileri hersey kiz bebek diyor. Tersi cikarsa sizinle paylasicam :) benim gibi yasayan varmi?
annelikheyecanim YeniGebe96 Ben inanıyorum bu tarz takvimlere ama merak edip baktım erkek diyor ama doktorum da kız gibi gözüküyor dedi bakalım 😄
haklisinesracim YeniGebe96 benim hepsi kız diyor belirtilerim de ilk zamanlar kiz diyordu doktor da 12. Haftada kıza benzetti ama erkek😄
Annesininportakali53 YeniGebe96 ben benimde kan yenileme dışında hepsi kız diyor doktor bile 11. Haftada %90 kız dedi 13 te tekrar gittim kordon vardı bacak arasında oda emin olamadı kız olduğuna değişebilir dedi organları yeni gelişiyor dedi randevumu bekliyorum 16 haftalik olacaz o zaman inşallah gösterir valla bende nedense erkek hissediyorum haberleşelim 🥰🤭😄
Hzllll YeniGebe96 instagramda hemsireanne0 ve cinsiyet hesaplaması arzum hesabına yaptırdım 2si de kız dedi. Ben de kız hissediyorum doktor erkek olabilir dedi 12. Haftada acaba yanılma payı var mıdır
Bugliiii Hzllll 12 haftada kiz dedi, kesin bir sey icin 17 haftada yine bakalim dedi. 17 haftadada kiz dedi
1EmineYurtseven 12 .haftadayiz yarin insAllah gidicem kontrole . Bakalim bizim ikizlerin cinsiyetleri neymis. İnsAllah gosterirler.
Bugliiii YeniGebe96 çin takviminde yaşimla baktim ama bir yaş daha büyük bakman gerekiyor . Ben 25le hamile kaldim 26′ya baktim ve dünyaya gelecegi aya baktim :-)
Hzllll Annesininportakali53 ben de kan yenileme vs her ne baktıysam hepsi kız dedi ve ben de kız hissediyorum rüyamda falan hep kız olarak gördüm hatta doktorun erkek diyip sonra karıştırmışım kordonla dediğini görmüştüm doktor erkek olabilir dedi pek inanmıyorum. 16 haftada başka doktora gideceğim 😂😂
Hzllll YeniGebe96 tabikide sağlıklı olsun önemli olan o ama ben hep kendimi Kıza hazırladım bakalım ne olcak 🥲