ramonun_annesi Canay1 yok tekmeleri hissetmiyorum ki ben daha erken çok erken ben ilkinde 22 haftada hissetmiştim korkma daha erken şuan 🥰
Aysh89 ramonun_annesi kaç aylık hamilesin bulantı felan mı var. Yemezsen gelişemezsiniz senin olanı emiyor çocuk doktoruna danış iştah açıcı bişeyler yazsın olmadı
ramonun_annesi Aysh89 şuan 11 haftalık bulantım var evet ilaç verdi doktor bulantı için ama boş hamilelik yokkende böyleyim yiyemiyorum hep midem bulanır
ramonun_annesi milatlas13 benimde hiç yok dümdüz 😔 bende büyümesini isterdim ama geçici doğumdan sonra geçti benimki hemen eskisi gibi oldu bebeğimi emzirememistim şuan yine büyüse de gene aynı olacak kendimi çok kötü hissediyorum böyle yani hiç yoklar ki 😔
milatlas13 ramonun_annesi işin kötü tarafı büyükler ama acıdıkları için kendim bile dokunamıyorum,eşim de zavallım uzaktan hayran hayran bakmakla yetiniyo😅 neyse küçüleceklerini kabullenerek alışmamam lazım sanırım büyüklüklerine.
Fsjdjodn Benimde yeni 8+5haftalik oldu daha karnım ortaya çıkmadı hafif bir şişkinlik var çok seviyorum Elhamdulillah şükür Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah 🤗
Aysh89 ramonun_annesi bnm de midem hassas herşeye bulandırdı ama hamilelikte ilk 3 ay sonra iştahım açıldı
ramonun_annesi milatlas13 😂😂😂 valla alemsin ya bende eşime estetik olacam silikon taktiracam artık diyorum erkek gibi senden farkım yok diyorum
ramonun_annesi Aysh89 geçen sene ilk hamileliğimde ben 9 ay boyunca çektim mide bulantısını çok kötü ya inşallah bunda da öyle olmaz 9 ay mide bulantısı hapı kullanmıştım
1234momsss ramonun_annesi hareketlerini tekmelerini birde canım cekti ya dediğimde hiçkimsenin kıyamaması ☺️
Gizemmila ramonun_annesi Göbeğimde çıkan o hamilelik çizgisi 💗 kaybolacak siye çok korkuyorum bebeğimden bana kalan en güzel hediye 🥲
berfin_21 ramonun_annesi ben karnımın çıkmasını ve bebeğimin tekmelerini şuan bile atıyor annesi kurban olsun ona
Sinemkocak ramonun_annesi ben 12 haftalikken gittim kiza benziyor dedi 16 haftalikken kesin kiz dedi doktorumuz 😊
Damyavuz ramonun_annesi en en sevdiğim kontrol günleri iple çekiyorum. Bu cumartesi kontrol olacak bakalım nasıl minik hanım, bir de artık nst ye giriyorum kalp atışları bana melodi gibi geliyor 🥹🥹🥹