aytangurvanova ramonun_annesi ayyy bende gobeyimi seviyorum😁son haftalara geldik eshime dogurmak istemiyorum diyorum kalsin boyle😂😂
haticerabia45 ramonun_annesi karnımın büyümesi bebeğimin içeride hareketlerini ve hıçkırığını hissetmek..🙏🥰🥰
HanifeAhmet ramonun_annesi henüz keyfini çıkarmaya başlayamadm sevdiğim tek yönü benimde ortaya çıkan karnım sanırım 😒
Jade-srm ramonun_annesi kesinlikle tekmelerini çok sevdim. Büyüdükçe çok canımı acıtıyordu. Panik atak olduğu İçin bende acaba bişey mi oluyor diye çok korkuyordum ama artık alıştım. Birde her ay ki kontrollerimde ultrasona gireceğim için eşimle tatlı heyecanlanmalarımızı çok sevdim ben. Hatta ben o gece sabaha kadar uyumuyordum. Şimdi doğuma 3 hafta kaldı. Heyecanla beklemedeyiz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah🤲🏻
Mrv135 ramonun_annesi Kıpır kıpır hallerini hissetmeye bayılıyorum. Dakikalarca karnıma dokunuyorum, izliyorum, okşuyorum 😍 Bir bedende olmayı ve onu benden başka kimsenin gormemesini de çok seviyorum, biraz kıskanç bir anneyim galiba 😄
biokadin ramonun_annesi hiçde komik değil bence çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın canım :) benim de suan için birşey yok
Nur_Sema ramonun_annesi bence doğru değil bebek kendisini ne zaman gösterirse o zaman belli olur cinsiyeti
ramonun_annesi Nur_Sema inşallah çok merak ediyorum yani cinsiyet farketmez sağlıklı olsun ama insan merak etmiyor degil 🥰