Tunurr Ysmndnz hoşbulduk canım teşekkür ederim ❤️ Takvimler 16 eylülü gösteriyor ama sezeryan doğum olacağı sanırım eylülün ilk haftası gibi olur 🥰
Ysmndnz Tunurr hayırlısı ile gelsin inşallah benimde 20 eylül görünüyor ama henüz normal mi sezeryan mı olacak belli değil 🥰
Tunurr Ysmndnz inşallah canım sende sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah güzel telaşlar bunlar ben tecrübeli olduğum iÇin biraz daha rahat 😅🥰
Tospikkkk Ysmndnz ye bacım ye bebisler sağlıklı olsun da napalim canları sağolsun aldıkları gibi verdiriyorlarda merak etme
Tospikkkk Ysmndnz çocuk emince sıkıntı olmuyo hemen gidiyo kilolar merak etme bide uykusuzluk eklendimi tamam bir iki kilo kalıyor geriye insanda bisiy olmaz ben hepsini vermiştim zamanla hepsi geçiyor
Elvanguzel Ysmndnz ama maalesef 1 ayda 6 kilo aldım ve öğrendim ki gebelik şekerim varmış diyete başladim inşallah bir sıkıntı olmaz bebeğime 🙏🌹
Brckose61 Ysmndnz 23 +2 den selamlar :) 77 kg ile başladım hamilelige şu an 86 kg um bebiste 540 gr .Ben aldım başımı gidiyorum 😄😄😄