Deletedmom_110 Denizzeynepelif_22 lohusa terliği baktım dün içi pamuklu havlu yazın yakar temmuzda olacak doğumum yazlık terlik alcam doğumdan sonra da kullanabileceğim bişey olsun diyorum lohusa terliği istiyordum ama yazın giyilecek gibi değil
annesinin_beybisi Denizzeynepelif_22 crosların önü açık olanlarından gelmisti şoka 25 liraya ordan aldım siyah renk
dml33 Denizzeynepelif_22 hafif bi terlik olması ıyi oluyo sezeryanda yürürken ayağını çok kaldiramiosn başta bn o yuzdn crocks tarzı vardı onu koydm
Nskyhn Ben hem yazın giyebileceğim hem de hastanede 1 gün idare edecek bakıyorum. Floda çok güzel bir sürü terlik var. Doğumum Ekim de yazın dışarıda rahat olacak bir seyler bakıyorum 👀 crocss alacağım gibi
Sevilayozdemir Denizzeynepelif_22 benim var doğumuna kısa geliyor ama sanırım crocs terlikler iş görür baya bı yazında zaten hep onları giyiyorum ☺️ sağlıkla doğsun insalllah ❤️
linsmea Denizzeynepelif_22 lc waikikiden banyoya da rahatlıkla girilebilecek bi terlik aldım. Her şey çok pahalı aşırı paralar vermeye gerek yok bence 😊
pennylane Denizzeynepelif_22 crocslarım var. hastaneye de onla gitsem dogumdan sonra da hep onu giysem olur mu acaba? tek bir terlikle hepsini halletsem yani. bulundugum yer çok sıcak dogum temmuzda. spor ayakkabı falan mümkün değil giyilmiyor.
CansuDRY Denizzeynepelif_22 Oğlumda Ocak ayında apar topar Cat botlarla doğuma gitmiştim. Çantama da terlik falan koymamıştım. Hiç gerekmedi bana.😂
Denizzeynepelif_22 CansuDRY Bende ilk kızımda öyle olmuştu annem dogumum başladığını duyunca evindeki terliği getirmişti 🤣 2. De hatırlayamadım o yüzden 3. De almak istedim
CansuDRY Denizzeynepelif_22 Ben kızımda da sandaletle doğurmuştum.😂 O da hazırlıksız olmuştu çünkü. Kontrole diye gitmiştim. Ağustosta 3.doğumum olacak. Terlikle gideceğim bu kez.😂 Ama normal günlük terliğim. Diğer ikisine haksızlık olmasın.🙃