Eslem_1 Guneslhn ben de bu terlik meselesini hiç anlamamıştım terlik terlik diye yazanları gördükçe vardır bi bildikleri dedim gittim yumuşak taban yeni bir terlik aldım bakalım çok mu elzemmiş göreceğiz ama doğum sonrası yürüyüş için gerekli sanırım ..
Denizzeynepelif_22 Eslem_1 aslında çok elzem değil ama kullanışlı daha sonrada kullanılabilecek olması yeterli bence özellikle süslü vs gerek yok
Denizzeynepelif_22 [silindi] ne bileyim aklıma takıldı diğer kızlarda kışındi bide unuttum çok zaman geçince 🙈
[silindi] Denizzeynepelif_22 çekim yapmiycaksan hastane terliği al kaymaz taban olanlardan ama ben çekim yapmiycam 1000 lira istiyorlar
Ozge Denizzeynepelif_22 ben crocs tarzı bir terlik aldım ama doğumdan sonra denize plaja falan giderken de kullanırım diye düşünerek aldım. Temmuz sonu benim de doğumum
Berf123 Şu terlik konusuna bende takılmıstım cokmu gerekli sıradan normal birşey olsa olmuyormu acaba 😂
Luliveannesi Nur-01-35 😆😆😆😆😆hastenede refakatçi kalacaklarsa rica et önemli olan terliğime bakın 😆😆 işin şakası başına herşey gelebilir
mucizevar Efemom2 bende öyle düşünerek crocs aldım şimdiden giyiyorum temmuz sonunda hastane de giyerim
Denizzeynepelif_22 İlk doğumunda terliksiz kalmıştım ondan bu soruyu sordum 2.ye de unuttum ne giydigimi 😅
Deletedmom_110 Denizzeynepelif_22 lohusa terliği baktım dün içi pamuklu havlu yazın yakar temmuzda olacak doğumum yazlık terlik alcam doğumdan sonra da kullanabileceğim bişey olsun diyorum lohusa terliği istiyordum ama yazın giyilecek gibi değil
annesinin_beybisi Denizzeynepelif_22 crosların önü açık olanlarından gelmisti şoka 25 liraya ordan aldım siyah renk
dml33 Denizzeynepelif_22 hafif bi terlik olması ıyi oluyo sezeryanda yürürken ayağını çok kaldiramiosn başta bn o yuzdn crocks tarzı vardı onu koydm
Nskyhn Ben hem yazın giyebileceğim hem de hastanede 1 gün idare edecek bakıyorum. Floda çok güzel bir sürü terlik var. Doğumum Ekim de yazın dışarıda rahat olacak bir seyler bakıyorum 👀 crocss alacağım gibi
Sevilayozdemir Denizzeynepelif_22 benim var doğumuna kısa geliyor ama sanırım crocs terlikler iş görür baya bı yazında zaten hep onları giyiyorum ☺️ sağlıkla doğsun insalllah ❤️