Mrb canlar benim 18 aylık kızım var 3 acisim bu postu 21 haftalık hamileyim salça yara bandı koli bandı acı biber ve son olarak oje yoluyla memede kesme yolunda anladığım kızım gündüz öyle uykusunu uyuyor ayagimda ve her geldiğinde beslenme veriyorum memeyi reddetsin diye alma vermiyorum meme ama gece uyucagi zaman ayagimda eşimde hiç bişey şekilde uyumuyor aksine ağlamaya başlıyor neredeyse 1 haftadır böyleyim gündüz sorun yok vermiyorum ama meme de uyuduğu için aliskanlik gece illaki emerek uyumak istiyor sabah yine emiyor kalkınca vermiyorum tekrar tabi bu döngüye çare varmı ? Ne olur tecrübelerini yazın ben mafya oldum ilk kızımı salça ilee kesim 3 günde tiksindi babası uyutttu oyle unuttu ama bu baya zorluk çıkarıyor şimdi meme ucumda hala oje var ve bu halde emdi susmadı hamak almayı düşünüyorum çarşafla biraz sakinlestigi için belki onun dışında gece emerek uyumasını kesmem ve memeden tiksindirmek için napabilirim bantları kendi çıkardı ojede kanıyor dedim almadı salcada tiksinip gitti ama gece olunca illaki edecek öyle uyumak lütfen bunun önüne geçmem için bana bi öneri söyleyin