Deletedmon00881 esmir buda güzel bacı çok varda gece gece aklıma gelmiyor.. Rendelenmiş havuç, ince doğranmış mor lahana, süt mısır, yoğurt, tuz, mayonez..
esmir Deletedmon00881 olsa da kötünün iyisi buraya hiç yansıtmadım cano ilk doğumumda bana ettiklerini Allaha havale ettim…..
Nazendehanim Şalgamlı bulgur salatası ve maş fasulyesi salatası ve kabak salatası (patlıcan kozu tadında oluyor ) ya da evde ne varsa karıştır yoğurtla salatası 😂
Deletedmon00881 esmir benim içimde ne varsa dışardadır cano, içime atamıyom yer yok, senin bardak taşmamış daha 🤷
aysnrsvs esmir arpa şehriyeyi kavurup pilav gibi pişiriyorum soğuduktan sonra haşlanmış tavuk eti, göbek marul, yoğurt, mayonez tuz çok güzel oluyor 😉 adı varsa da bilmiyorum 😆 Bir de közlenmiş patlıcan az yoğurt ve labne peynirle mükemmel oluyor 👌
Nil2736 esmir üşenmedim tüm yazanların tariflere baktm. Midem gurul gurul Zaten az önce borcam tatlısı muhabetine içim çekildi üstüne çeşit çeşit salata ki herrrrrrtürlü salataya hastayım.sırf salata ile beslenebilirim. Off gece gece olsada yesek ddim. Biyetimiz şişmese bari 😝
esmir Nil2736 Allah belamı vermiye tabi doğurdum ben sanıyom ki herkes doğurmuş modlar lütfen postumu silin gidiyom ben 🤐