Naz_ylmz Hiç bir belirti ve sancı yok küçük bey’in keyfi gayet yerinde gelmek istemiyor sanırım 😌 Bu durumu yaşayanlar var mı aramızda?
Nilesea Naz_ylmz benimki öncesinde hiçbir belirti yokken 39+6 gecesi doğmuştu, doğum birden başlıyor ve hızlıca gelişiyor, hiç endişelenmeyin, bebiş doğru zamanı bekliyor 😊
Buseyllzr Naz_ylmz ay Allah yardımcınız olsun 36+3 şuan ve bir an önce dogurayim diyorum nefes alamıyorum artık sizi düşünemiyorum bile 🤦
Naz_ylmz Cinarsmom Ben yürüyüş merdiven inip çıkma ve squat yapıyorum bebek 32. Haftadan itibaren baş aşağı pozisyon aldı ama daha doğası yok 😌
Naz_ylmz elfffffslu Bende de olmadı yalancı sancı vs. 36. Haftasında yalancı sancı çekmeye başlayanları okudum burada hep, 38. Haftasında nişan gelenleri de suyu gelenleri de kadın fizyolojisi işte her beden farklı kendine özgü 💜
Naz_ylmz Sema2019 41+6 mııı 🙈 Umarım benim o kadar uzamaz sabırsızlanıyorum küçük bey’i görmek için 😌 doğumunuz normal mi oldu acaba? Bazı doktorlar suni sancı vererek başlatmak istiyor doğumu bazıları sezaryen ile almak istiyor
Sema2019 Naz_ylmz evet normal oldu ama smdiki aklım olsa hic beklemez sezeryan olurdum normal dogum için öncesi var sonrası yok diye ama hiç alakasi yok ben cok cektm sizden uzak olsn dogumumda çok zordu sonrası zaten perisaniyetti düşünün doğum hikayemi yazmadim bile Rabbim size hayırlı kolay selametli bi doğum nasip etsin İnşaAllah sağlıkla alın bebisinizi kucaginiza
Annekuzusu_Ayaz Naz_ylmz 40+4😅sancı su gelmesi hiçbir belirti yok perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla yatış yapacak
Prenseslerinannesi344 Naz_ylmz bugün 40 haftalık doğum oldu sezaryen arkadaşım önünde oğlu gelmek bilmedi kakasını yapmış ilki normalde bu böyle oldu ilki kızdı derler ya erkekler geç gelir diye vallahi öyle ben 37 de doğurdum kızlarımı bakalım bu ne zaman gelecek bu oğlan❤