makbule17 Linamom41 ben kullanıyorum ilk hamileliğimde kullandım hiç çatlağım olmadı şimdi 2. ye hamileyim tekrar kullanıyorum inşallah yine olmaz
lilalilalila Linamom41 ben 15. Haftadan beri Hindistan cevizi, kakao, badem ve karışık catlakyagi kullandım her gün. Sadece çatlak değil kuruluk, tahriş her şeye iyi geliyor. Bol su fa icmelisiniz. Ben 26dayim umarım çatlamam hic.:)
Linamom41 Dlr48 Çok geçmiş olsun öncelikle. 🙏 Oluştuysa dediğiniz gibi bebeğimizden bize hatıra kalmış yapacak bir şeyimiz yok.
lilalilalila Linamom41 hayir dönüşümlü sürdüm ama zaten aktardan çatlak bakım yağı almistim ya o karışıktı. Bir de nemli tutmak adına bepanthol sensidaily de kullandım.lierac da var ama onu daha ileri aylarda daha yoğun sürerim diye idareli kullanıyorum.malum çok büyük değil ve pahalı.
pennylane Linamom41 ben kullanıyorum 30.haftadayım hiç çatlağım yok inşallah olmaz🙏🏻 en ucuz ve zararsız hindistan cevizi yağı bence. markalı çatlak yağlarında çok fazla kimyasal var. en doğalı en güzeli.
Zeynepppdyg Linamom41 sadece hindistan cevizi kullanmıyorum ama baya nemlendiriyor .lierac,palmers,bio oil ve hindistan cevizini dönşmlü kullanıyorum 😅şuan 28 haftalık çatlağım yok ama asıl 35 falan görmek lazım bukdr kremede çatlarsam baya üzülürüm😢🙈