Linamom41 Merhaba, 25+2 haftalık hamileyim henüz çatlağım yok şükür. Ancak olabilme ihtimali de var ne yazık ki. Çatlaklar için Hindistan cevizi yağı duydum, kullanıp memnun olan var mı? İşe yarıyor mu?
Xxfatma Linamom41 18 haftalık hamileyim canim sante plus kullaniyorum. 17 haftada bacaklarımda pembe pembe catlaklar oluştu. ama sante plus bu pembe çatlakları geçiriyor. çok az kaldı baya memnun kaldım.
ruya92 Linamom41 ben Hindistan cevizi yağı ve shea yağı kullanıyorum 35. Haftadayım hiçbir çatlağım yok shea yağı kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz derecede nemli tutuyor deriyi😇
sumelegi Linamom41 ben doğl zeytin yağı+ hindistan cevizi yağı + biooil kullanıyorm. Ama öncesinde çatlağım olmştu ben geç başladm. Doğumdan snrada devam edicem Allah izin verirse. Bence biraz da genetik gibi. Ama tabi biz elimizdwn geleni yapalım
Linamom41 Xxfatma Benim henüz çatlağım yok canım ama olmaması için önlem alayım dedim. İnşaAllah hiçte olmaz.
Dlr48 Ben kullndım hındıstan cevizi yagı ama bel bölgem yinedeçatladı kırmızı kırmızı suan 😔biraz gentık bnce bu kırmızı lekrker gecermı aba catlklar yanı henuz kırmızı
Xxfatma Dlr48 canim bnmde bacaklarımda var sante plus kullaniyorum baya azalttı pembeyse geçiriyor beyazlarsa geçirmiyor
Linamom41 Dlr48 Ya kötü olmuş 😕 ama üzülme kırmızı iken geçmesi daha kolay olur diyorlar. Kaç haftalık hamilesin ve kaçıncı haftada kullanmaya başladın?
Dlr48 Linamom41 32 haftamdayım aslında gebeliğimi ogrendigim gunden beri duzenlı kullanıyorum ılk ıkı sıse bio oil kullandım sonra hındıstan cevızıne gectim bel bosluklarımda var daha dogrusu bır rarafta daha cok bır taraafta daha az tam olarak kacıncı haftada olustu bılmıyorum bana sankı bı anda olmus gıbı geldi ben zorlu bı gebelık gevırıyorum hep yatmak zorunda kaldım uzun sursler basında kanamalarım vardı bunun ıcın arada bır gece falan hastanede yatardım sonra serklaj oldum bıbrek genıslemesı basladı falan bir tek hastanede gecşrdigim gunler suremıyordum onun dısında hergun surmeye dıkkat ederim sma o kırmızılıkları gorunce özenimde hevesimde kaçıyor çatlayacagı varmıs bebegımden hatıra dıyırum srtık bu arada gunde suda guzel içerim
Selamcanim Hindistan cevizi yağı çok güzel diyorlar da. Aşırı kıllanma yapıyor yahu bilginiz olsun. Bana biooil önerdiler. Aldım kullanıyorum henüz bi çatlağım olmadı ama sadece 2 kilo aldım ben o da var.
Linamom41 Dlr48 Çok geçmiş olsun öncelikle. 🙏 Oluştuysa dediğiniz gibi bebeğimizden bize hatıra kalmış yapacak bir şeyimiz yok.
muserref02 Linamom41 Merhaba ben hamileliğimi öğrendiğimden beri yani 7 haftalıktı o zaman hemen Hindistan cevizi yağına başladım göbek bikini bölgesi ve popo kısmına sürüyordum ama maalesef ki aşırı derecede tüylenme oldu. Herkes de aynı tepkiyi verir mi bilmiyorum ama çoğu kişiden duyduklarıma göre keşke yapmasaYdın bende de aynı olmuşyu demişlerdi. Göbeğimde ki küçük tüyler siyahlandı ve çok çıkmaya başladı bunu çok geç farkettim çok pişman oldum çünkü sadece sürdüğüm bölgeler de oluştu. Hamileliğine şahit olduğum bir tanıdığımdan tavsiye istedim ve palmers markasını önerdi en son karnına baktığımda hiç çatlağı yoktu ve dediğim kişi 35 yaşında 7 kilo doğdu bebişiii 💁🏻♀️ bende palmers çatlak losyonunu kullanmaya başladım güzelce nemlendirdiği ortada size de öneririm💛
susisusi19 muserref02 yaaa viddi olamazsınız 😮 Ben de bayadir kullaniyorum 29 dayım benim de göbek bölgemde tüylenme oldu ama hiç aklıma hindistan cevizi yağından olabileceği gelmedi. Ay çok üzüldüm şuan 😢