Colahusu Pekkan cok normal canım ya ben yeni yemi atlattım hiç bişey yiyemiyordum ilk beş ay sadece 3 kilo aldım yani düşün 🤔 meyve tüket bol bol onlardan ben tiksinmemiştim allahtan elma ye midene iyi gelir
Pekkan Colahusu ayakta tutan meyveler bazen meyveyide begenmediyimiz de oluyor. İnsan yasamayinca gerçekten anlamazmis Allah’ım cümleye kolaylık versin zor valla 😞
Elifmomm Hmy6161 cinsiyet nedir genelde kızlara çok tiksinme oluyo diyokar ben etten çok tiksindim urpererek mecbur ev halkına yemek yapiyorum
Bekleyenler Pekkan benzer şeyleri yaşıyorum. Yemek yiyorum ama daha çok makarna pilav. Salçasız soğan sız şeyler
Ebaby Bu arada aklıma gelmişken yazmak istedim bana en iyi gelen şey patlamış Mısır bu aralar en çok onu tüketiyorum baya rahatlatıyor midemi size de tavsiye ederim. Yağ tuz da koyuyorum ben öbür türlü yiyemem çünkü denemediyseniz bi deneyin derim
BadoDe Pekkan Benim yemekten yana sıkıntım yok Tavuk soslu yiyorum, soğan zaten bütün yemeklerde sadece yumurta ve salatalık şimdilik. İnşallah geçer ve gider bu kokulara karşı hassasiyet 🤲
Adeninannesiii Pekkan sulu yemeklerden uzak dur, tost, makarna, kahvaltı, börek bu tarz şeyler yemeni tavsiye ederim bir süre ben öyle yapmıstm
Meliyyke Ay doğru düzgün beslenemiyorum bebeğime zarar vericem diye ağlarken bu konuyu gördüm. Çoğu kişi böyleymiş… sanırım sorun olmuyor 😔
Pekkan Meliyyke ilk üç ya böyle oluyormuş meyve çerez yiye yiyebiliyorum içim almıyor sizde sagdece içinizin aldığını yeyin benim ilk gebeligimde hiç böyle yaşamadım ama ikinci çok farklı oldu bulantı tiksinme