Pekkan 11 haftalık olduk yemeklerden tiksiniyorum ne yapmak gerek çok saçma gelecek ama kizartma yiyebiliyorum bugünde patlak verdik mıydem bulanıyor içim ekşiyor içim disima çıkacak sanki ne yapmalıyım
anne96 Pekkan o cogu kısıde oluyor canım ben de ıkı ay hıc yemek yıyemedım her seyden tıksındım sonradan gecıyor ıstah acılıyor ☺️
Gamzess1 Pekkan Canım sana tavsiyem bi yemekten tiksinmeye başladıysan kendini zorlama onu yicem bebeğe yaricak diye sonra bi tam tikniyosun daha ağzına süremiyorsun haşlama yumurta bebeğe çok iyi diye kendimi zorlamıştım ilk haftalar şimdi 28im haşlama yumurta pişen mutfağa giremiyorum 😕
Sibelmr Pekkan cnm bnde öleydim 3. Aya kadar cok yedim ama 3.aydan sonra balık tavuk sogan salça gbi şeylerden cok tiksindim ama tiksindiğim biseyi zorlada olsa bebek icinde olsa yeme sana tavsiyem daha cok bulantina sebep oluyo ama daha sonra gecio
uckedibirbebek Pekkan çok normal. Ben de her şeyden nefret edip sadece süt Mısır,salatalık ve karpuz yiyebildim. Bunlarla geçti ilk 3 ayım. Mutfağım ahşap,özellikle çok isteyerek evimi hep öyle yaptırdım. Ahşap kokusundan iğrendim evim bana ıslak tahta gibi kokuyordu. 😂
findiklibadem Pekkan aynı hisleri yaşadım börek kızartma yiyebiliyorken sağlıklı yemekler yiyemiyordum , yeni yeni düzeldi, ilk üç ay böyle oluyor, umarım sizinkide geçer, az kalmış zaten
sliya30 Pekkan canım sorma bende öyleydim 1 haftadır mide bulantısı için doktoruma ilaç yazdırdım mutfaga bile giremiyor yemek yapamıyor yediğimi afedersiniz çıkartıyorum çok kötü hayattan soğudum bence ilaç yazdır onun sayesinde iyiyim arada bi hafif BULANTIM oluyor ama eskisi gibi değil şu an bnde 11 haftalığım kaç hafta ne çektim bilseydim baştan ilacı alırdım 🙈
Ebaby sliya30 aynen öyle gerçekten soğan görmek duymak bile istemiyorum dolap ve mutfak kokusu bitiriyor beni de
Ebaby Pekkan ben de 11 haftalığım ve gerçekten yemek yiyememek çok zorluyor yiyen kişileri görünce şaşırır oldum nasıl yiyebiliyorlar diye. Et balık tavuk makarna pilav yumurta yiyemiyorum ama ben de kızartma yiyorum. Bi canımın istediğini bir daha istemeyebiliyorum çok ilginç bi durum. Pirilam kullanmaya başladım eskiye nazaran daha iyiyim ama yiyemediklerimi gene yiyemiyorum. Ceviz yoğurt meyve falan yiyip onlardan almaya çalışıyorum gerekli vitaminleri. İlk üç ay bitmek üzere bakalım umarım daha kolaylaşır her şey 🤷🏻♀️
Ebaby sliya30 di mi öyle oluyor bende bir gariplik yok 😂 İnstagram keşfetine giremiyorum artık yemek görcem diye 🤦🏻♀️
BadoDe Pişmiş veya pişmemiş soğan, yumurtanın her türlüsü, haşlanmış Tavuk ve birde enteresandır ki salatalık. Kokularına dayanamıyorum kesinlikle 😞
Pekkan BadoDe yumurta yiyorum soğana karşı bir sıkıntı yok yemek görmek istemiyorum yemesem dahi bakmak benim içimi bulandırıyor
Hmy6161 Pekkan bende öyleydim hatta nerdeyse 6 ay sürdü. Yemeklerden nefret ettim hiçbirisinden yiyemedim canım neyi çekiyorsa onu yedim genelde meyve yiyordum🥺
Elifmomm Hmy6161 cinsiyet nedir genelde kızlara çok tiksinme oluyo diyokar ben etten çok tiksindim urpererek mecbur ev halkına yemek yapiyorum
BadoDe Pekkan Benim yemekten yana sıkıntım yok Tavuk soslu yiyorum, soğan zaten bütün yemeklerde sadece yumurta ve salatalık şimdilik. İnşallah geçer ve gider bu kokulara karşı hassasiyet 🤲