Gmze-74 32 haftalığım ben başında giderken Erol bey yoktu maalesef ve randevusuz gidiyordum ilk haftalar o yüzden mecbur Burcu hanımdı ve kalmışken onunla devam ettim Esra hanıma randevu bulması zordu Kaan beyi de istemiyordum Erol bey gelince de ilk tanımadan gitmek istemedim ama sonradan herkes beğenince denemek istedim gittim gerçekten özel gibi muamele görüyorsunuz ama alamam diyince üzüldüm hemşire sen mhrs üzerinden randevu al gel çeviremez dedi iyi güzel giderim randevu ile buluyorum da sorun şu ki adam beni takibine almıyor son haftalarıma kadar gidersem bu sefer kendi takipli doktorum beni itecek resmen arada kaldım çok kötü bir durum hatta şuan tekrar Erol beye randevu bulduğum halde Burcu hanıma aldım korka korka resmen azar atacak diye düşünüyorum ekranda görüyor çünkü gittiğimi bunları düşünmek zorunda bırakıyorlar insanı bide yani üstüne istediğim doktora gitsem bile o gün nöbetçi doktor kimse o yaptırıyormuş doğumu allah Bartın’da doğum yapacak gebelere sabır versin başka bişi demiyorum :(