Ibrah 19 haftalik hamileyem ,surekli bas agri ve burun kanamam var bu gun 3 kez kanadi ((( boyle olan varmi ? ve sizce kotu bisiymi bu ? 😭
Bet7408 Ibrah o haftalarda benimde burun kanamam vardı ama burnumdan akıp gitmiyordu peçeteyi silince görüyordum kanadığını
Aycayuruk Ibrah Bende 19 haftalık hamileyim bende de kasık ağrısı oldu bu zamana kadar hiç olmamıştı doktora gittim apar topar rahmin genişlediği için bu haftalarda oluyor normal kimisinde senin gibi şikayetler olduğunu söylemişti
Gamzess1 Ibrah 22 ye kadar felan benimde kanıyordu ama burnumu silince hep kan geliyordu canım böyle su gibi akmıyordu ama uygulamada burun kanaması normal yazıyordu diye hatırlıyorum o haftalarda
annesinin_beybisi Ibrah ben de 2_3 kez oldu ama ben kusarken gelmisti kan burnumdan . yani kusma sirasinda damarlar çatladi burnumdaki . doktor önemli degil olabilir burun kanamasi gebelerde yasanan bir durum dedi
Ibrah annesinin_beybisi geçmis olsun canim ,evet bende duymusdum normal oldugunu ama birde su gibi akinca korktum birdem ( hem bas agrisi falan adami kotu yapio
Meerve19 Ibrah bence bi tansiyonunuzu kontrol edin gün içinde bi kaç kez kanama olduğu zaman fln tansiyon yükseldiği için baş ağrısı ve burun kanaması olabilir tansiyondan oluyorsa bebek içinde tehlikeli olur tabi
Gencanne33 Ibrah Bebeginiz erkek mi Benimde oglumda hergün tam 10 hğn boyunca kanamıştı doktor normal oldugunu söylemişti ama kızımda hiş olmadı şükür gayet normall
annesinin_beybisi Ibrah evet baş ağrısı bende de cok olmuştu canım benim 3 kez oldu bir daha tekrarlamadi sana da cok geçmiş olsun💐
Gencanne33 Ibrah Evet bas agrımda cok olurdu doktorum agrı kesici alabilirsin demişti bana erkeklerde oluyor galiba Allahım bagıslasın size 😍