SerraFatih Siyahbeyaz03 bende Aynı dertten muzdarip idim karbonatlı suyla temizlemeye başladım ve aşırı düzelme kaydettim mutlaka denemeni öneriyorum
Siyahbeyaz03 [silindi] merhaba ben bugun tekrar doktora gittim gecmeyen akintimdan oturu vajinal yara var dedi lazerle dondurma islemi yapildi insaAllah biter artık:))
[silindi] Siyahbeyaz03 çok sevindim canım çaresini bulmana. Bir aya kalmadan iyileşiyor. Ben gebelikte çok rahat ettim hiç enfeksiyon ve mantar sorunum olmadı 14 haftadır
Siyahbeyaz03 [silindi] bende gebelik istiyorum zaten 1 ay iliski havuz hamam deniz yasakmis ama olsun bitsinde beklicez artik:)
Aysunnnn_ Siyahbeyaz03 Yeşil akıntı genellikle cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon dur kocandan bulaşıyor olabilir canım sen tedavi olsanda onda varsa sana tekrar buluşir yani
Aysunnnn_ Siyahbeyaz03 geçmiş olsun onun ne olduğunu bilmiom bı enfeksiyon hastası olarak konuya atlamış bulundum sorry çünkü enfeksiyonda da yeşil akıntı oluyor o yüzden 😂😂😂😂😂😂
Aysunnnn_ Siyahbeyaz03 ha anladım o zaman senin baya baya kötü bu enfeksiyon çünkü yara yaptığına göre