Esmaanne Bsra19ogz aynı haftada hepimiz gideceğiz doktordan çıktıktan sonra buraya tekrardan yazalım birbirimize destek oluruz inslalh ağrılarımkz azalir bir nefeste doğurur
Mamamia Kızlar bende 36+1 deyımmm karnım çok agırlastı yatakta dönmek oturmak kalkmak zor .. cumartesi kontrolum var altan bakılcak .. hergun yürüyüs yapıyorum
Momaslan Mamamia eğer bebeğiniz normal haftanızdan önde değilse, siz kalçayla ilgili bir problem yaşamadıysanız yada boyunuz standartlardaysa alt muayeneyi bir doktora daha danışın. Çok önerilmiyor 38-39 a kadar
Gozi Esmaanne Bel ve karın ağrısı dışında hepsini yaşıyorum canım 36+1 kramplar için de magnezyum iyi geldi gece yatarken kasık ağrım oluyor sadece benim bebişde baş aşağı cok uzun zamandır ama kanala girmedi daha
koalamiyim Esmaanne aynı valla. Yürümeye korkuyorum çıkıp düşüverecek gibi geliyor 😅 Belim tutmuyor gibi zaten skolyozum vardı üstüne kilo da alınca iyice yamulmustur herhalde. Aman inşallah sağlıkla doğsunlar da az kaldı zaten, geçici hepsi🥰
Esmaanne koalamiyim inslalhhhh canım sağlıklı doğumlar nasip olur her tarafım şiş hemenimde ayaklarımın üzerine basınca diken batıyor gibi oluyor hareket dahi edemiyorum
Mervehorata92 Esmaanne amin ınsallah ne kadar sure devam ettı ağrılarınız gece bıle kaburga ağrısından uyuyamıyorum 😑 baskı var sankı
Esmaanne Mervehorata92 3 hafta devam etti yaklaşık bir muayneden diğer muayneye kadar sonra da yerleştiği için oraya o zamanda çok ağrıdı pek geçmedi yani smdide aşağıya inmiş gibi oluyor hâlâ ağrıyor bıçak kesmiş gibi oluyor 😔 Rabbim yardımcımiz olsun
Guloya 36+5 sırt, kasık ve kaburga ağrısı çok fena yaşıyorum. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Yattığım yerde dönemiyorum birde aşırı derece kusuyorum. Artık hayırlısıyla doğurayım diye sürekli dua ediyorum. 🥺
Esmaanne Guloya çok geçmiş olsun ishal ve kusma doğum belirtisi diyolar birde beni de korkutan o sende kusma varmış bendede ishal var
Tssemanur Kuyruk sokumu agrisi helede oturduğum yerden kalkarken. Birde yarim saatten fazla yürüdüğümde sanki sağ tarafım taş kesiliyor ve çekiliyor gibi oluyor. Adet sancısı gibi bazen agri oluyor ama kısa süreli sonra geçiyor. Birde tuvalete gittiğimde kisa sureli de olsa az da gelse rahatlama oluyor. Sanki bir anlık gebe değilmişim gibi hafifliyorum😆
Buseyllzr Bsra19ogz ben kontrollere hep pursaklar duru polikliniğine gittim canım ama doğumu şehir hastanesinde yapacağım ☺️ sen nerde oturuyosun hangi hastaneye gidiyosun?