Esmaanne 36+2deyim sürekli ishal ve bide ekşimesi oluyor çok rahatsız ediyor sürekli gaz ve geğirti oluyor. Özellikle Sol tarafta olmak üzere karim ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum . Kramplarda cabası tabi sizde durumlar nasıl
Buseyllzr Esmaanne haftamız ayni bende gaz sancısı gibi sancilar çekiyorum ama duzensiz birde bebek rahme çok baskı yapıyor yürürken fln cikacak sanıyorum bazen 🤦
Bsra19ogz Esmaanne bendede çatı agrıları çok fazla akşamları yürürken ve gece yatakta dönerken çok zorlanıyorum artık 36+3teym cuma günü randvum var çatı muaynem yapılcak
Mervehorata92 Yunrey bende 35+2 bebek donmedı doner ınsallah 😑 cok kasılma oluyor doktor bebek donmeye calısıyor ondan dedı donup donmedıgını anlamıyoruz da 🙄
Esmaanne Buseyllzr aynı olmamıza çok sevindim☺️ kanala girdimi bende bilmiyorum ama salı günü gideceğim doktora girme olasılığı yüksek gibi geliyor ama belkide evhamdır🤭🤭
Buseyllzr Esmaanne bende girdi gibi hissediyorum bunla ilgili post açtım hatta az önce ama kimse yazmadı sağolsun bir kişi yazdı 😂 Çarşamba benimde kontrolum var haberleselim burdan nerde yasiyorsun canım?
Esmaanne Buseyllzr öyle mi görmedim canım görsem kesin yazardım 🤭🤭 bende tedirginlesiyorum Çorum’da yaşıyororum canım yani doğum için Çorum’dayim şuan siz nerelisiniz
Esmaanne Buseyllzr 😂😂 Allahlah o zaman mı yazılıyor bende bakıyorum bakıyorum bende bir hafta önce ve sonraki postlar karşıma çıkıyor sürekli ama kendi haftamdan çıkmıyor dedim heralde benim haftamda kimse yok🤭🤭 bebişin cinsiyeti ne acaba çok merak ettim benim bir minik kızım olacak inslalh
Buseyllzr Esmaanne ahaha valla bende bakıyorum kaynana ile ilgili postlara 100 kişi cevap yazıyor gebelikle ilgili olanlarda 4-5 yorum anca var 😂 benimde kızım olcakk ☺️ isim ne koycaksiniz😍
Esmaanne Mervehorata92 evet dönerken benim çok fazla ağrılarım vardı duramıyordum artık inslalh dönüyordur tez zamanda dönmeyi nasip etsin rabbim
Mervehorata92 Esmaanne amin ınsallah ne kadar sure devam ettı ağrılarınız gece bıle kaburga ağrısından uyuyamıyorum 😑 baskı var sankı
Buseyllzr Bsra19ogz ben kontrollere hep pursaklar duru polikliniğine gittim canım ama doğumu şehir hastanesinde yapacağım ☺️ sen nerde oturuyosun hangi hastaneye gidiyosun?
Esmaanne Bsra19ogz aynı haftada hepimiz gideceğiz doktordan çıktıktan sonra buraya tekrardan yazalım birbirimize destek oluruz inslalh ağrılarımkz azalir bir nefeste doğurur