Elif210419 Canım bende kimyasal gebelik geçirdim ilk gün kap kara diyebilirim öyle bi lekelenme oldu,ilk gün çok gelmedi diğer günler baya geldi.
Tusami ogretmenHnmm https://resimyukle.io/r/S1Ig5LbjSC Test yaptım , artı med, 20 ve üzerini gösteriyor bu test, sence kaçtır beta
Aysehsdmr Tusami hm bende bilemedim canım ya sen kan ver bence böyle daha çok stres oluyorsun acaba diyerek
Naziminverasi Tusami lekeye takılma benim iki gün boyunca geldi sadece sonuç ne çıkarsa çıksın azıcık üzül geç dularımız seninle mutlaka haber ver bize de
Mihrimahvuslat Tusami keşke dün bir hastaneye gitseydin ben düşük yaşadığım da öyle olmuştu sonra kırmızımsı oldu yavaş yavaş
Tusami Mihrimahvuslat canım ortada kese fln yoktur daha, kimyasal ise doktorlar düşük bile demiyorlar müdahele etmiyorlar
Mihrimahvuslat Tusami öylede ama seni uzun zamandır görüyorum çok istiyon tedbir amaçlı en azından neyse inşallah bir sıkıntı sorun yoktur
Matmazeldecourton Merhaba ben ocak ayında geçirdim önce kahverengi leke geldi 2 3 gün kadar kesildi gelmedi sonrasında beta düşüşü arkasından da regl başladı normal reglden uzun ve daha fazla oldu