makin Ben iki defa geçirdim ve hiç lekelenmem olmadı direkt reglim başlamıştı 😊 Umarım korktuğunuz gibi olmaz ve sağlıklı gebeliktir 🤲🏻🧿
DevriminAnnesi Tusami kasım ayında kimsayal gebelik yaşadım.. peçeteye gelen küçük lekeler çoğaldı ve adet görüp kimyasal yaşadım.. kanamam devam ederken en son 900 küsür gördüm sonra kanamam arttı düşmeye başladı.. Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim umarım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🤲🏻 (9+1)
Tusami DevriminAnnesi senin baya yükselip düşmüş cnm , inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişini🙏
Emek01 DevriminAnnesi Merhaba 900 leri gördüm demişsiniz ben de 601 değer ile lekelenmem başladı.Tam regl günümde başladı.Artışlarınız düzenli miydi 900 hcg gördüğünüzde.Doktor çok güzel arttı beklediğim bir durum değil dedi ama önceden 3 kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorum.Bilgi verirseniz sevinirim
SC290606 Tusami merhaba cnm bende kimyasal gebelik geçirdim beta bı anda yükseldi test yaptım pozitif sonra kese gözükmedi beta hergun iki katına çıkması gerekiyor du ama benimki çok az az arttı rakam olarak hatırlamıyorum ama bu süreçte sürekli kontrol ve tahlil yapıldı sonra bı anda regli sancısı ile kanama başladı zaten başta düzensiz beta dan kimyasal olabileceğini söylemişlerdi . arası çok sürmeden 4.5 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım şuan 37+4 haftamdayim sağlıklı bir gebelik oldu Allah’ın izniyle dünya miza da gelir sağlıcakla inşallah.endise etmeyin Allah’ın dediği olur herzaman rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Tusami SC290606 canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin🙏 Benimde Haziran ayında beta az arttı ama kese olmuştu , büyümedi , boş gebelik oldu kürtaj oldum, kimyasal gebelik çok daha iyi
ikramomm Tusami kimyasal gebeliği leke ile tek başına anlayamazsınız 2 günde bir kan vererek anlarsınız ki kanamanız başlayınca da fark edilir düzeyde oluyor hemen böyle düşüncelere girmeyin lekelenmeler olabilir bu 7’inci haftada olabildiği gibi 30’uncu haftalarda da görülüyor önemli olan açık kırmızı olması bu aktif kanama olduğunu gösteriyor buna dikkat edin 🥰
ogretmenHnmm Tusami inşallah yükselme vardır canım dualarimdasin haber et bize de ne zaman çıkarmış sonuç
Tusami ogretmenHnmm https://resimyukle.io/r/S1Ig5LbjSC Test yaptım , artı med, 20 ve üzerini gösteriyor bu test, sence kaçtır beta