glsm55 Dualarim.sizinle rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cantaniza bitter cikolata atmayi unutmayin 🥰🙋🏻♀️🙏🏻
ilknur53- Kızlarr,genel anestezi ile doğumum oldu.Cidden korkulcak hiç birşey yok çok ağrımda olmadı güzel kalktım yürüdüm.Ancak karın bastırmaları çok kötüydüü😥
mihraveannesi ilknur53- çok geçmiş olsun canım 💜 evet en zor kısmı o ama iki üç kere yapıyorlar Allah’tan 🤭 peki uyanmanız falan ne kadar sürdü genel anestezi nasıldı acaba
ilknur53- mihraveannesi hemen uyandım ve uyandıgımda agrı kesıcı yapılmıstı hiç acı hissetmıyordum.ilk ayaga kalktıgımda da zorlanmadım ama bugun 3.gün dikiş yerlerim acıyor,annem bebekle ilgileniyor ben yapamıyorum o kötü
Ozlemela1 Ezgi38 özel hastanede yapılmıyor ama devlette ağırlık koyuyorlar karnının üstüne 4 saat kalıyor
ilknur53- Ezgi38 çok şiddetli değil ama bastırıyorlar,bir yandan da eliyle içerdeki pisli kanı alıyor
Meryeeem10 ilknur53- Şiddetle spinal tavsiye ediyorum belden uyuşturulmanı. Tam bayıldığında birkaç gün narkoz atmakla uğraşılıyor belden daha rahat oluyor hem komple bayılıyorsun ameliyattan çıkıyorsun sersem gibi olucaksın ve emzirmen gereken de ilgilenmen gereken bebeğin olucak. sağlıkla bir avazda kucağına alırsın inşallah 🙏❤
mihraveannesi Ezgi38 korkma canım 2 3 saniye sürüyor 2 ya da 3 kere yapıyorlar zaten o da olması gerekn bi şey. Korkma sen geçiyor 🌼
bebemibeklrken ilknur53- benimde oglumun basi iri ve kilosu 4 u gecebilir dedi zaten ilk dogumum sezeryandi ikinciyi normal İstiyodum ama çocuk iri olursa riske atmayiz spinal yapariz dedi ilkinde genel olmustum simdi spinal diyo doktorum endiseleniyorum uyanik bilinci acik olup panik yapmaktan korkuyorum
1prenses2prensyenigebe ilknur53- ben 2 sezaryen oldum epidural ile Allah nasip ederse aralıkta 3.sezaryenim olacak ben belden uyuşturulmayı tercih ediyorum Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 🌼