ilknur53- canım ben 38+2de genelle oldum, bebeğim şu an yedi aylık 🤲🏻 bana da 8.30 gibi hastanede ol demişlerdi ama sırayla alıyorlardı, oğlum 11.50de doğmuştu 🤲🏻 önce gelip damar yolu falan açıyorlar. Bone, önlük vs önden bi hazırlık oluyo. Çok heyecanlı bi bekleyiş. Ameliyathaneye girerken elimde olmadan dişlerim tak tak vuruyodu 🙈 anesyezi uzmanı geldi, ağzıma cihaz takıldı, iki üç dakika sonrası yok 😂 ben ayıldığımda sayıklamamışım, odaya getirildiğimde bebeğim kucağımdaydı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 önce anneye verelim, ten teması olsun dendi. Hatta hemen sütüm de geldi, şaşırdılar ama ben hiç emziremedim, yeterli değildi 😔 o günün akşamına kaldırdılar, yürüyüş yaptırdılar. İlk kalkış zor oluyo ☺️ karşıya bak diyolar. Bende kalp çarpıntısı ve mide bulantısı oldu. Hemen oturdum ☺️ ağrı sızı olmasına izin vermediler, hemşireler gelip kontrol ediyordu, iğne ilaç vs. Malumunuz ilk gaz önemli 🙈 benim 2.gün akşamına anca çıktı 🙈☺️ 5.kattaydım, kendimi zorlaya zorlaya bacaklarımı yukarı çeke çeke yürüdüm. Merdiven inip çıkmak da etkili oldu bence ☺️ aklıma başka bişey gelmiyo 😝 sorarsınız cevaplarım, Allah kurtarsın, sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏻