Duybar Hzllll bizede 12 haftamız da erkek dedi tahmin de bulunuyorum dedi organı yukarı doğru dedi daha sonrasında bekledik 16 haftamızda emin bir şekilde erkek oldugunu söyledi 😊
zeynepdurunun_annesi Hzllll %85-90 erkek dedi 12. haftada bizim için kız erkek fark etmiyodu ama şnsan psikolojik olarak kendini ona hazırlıyor daha sonra 17 de gittik kız dedi detaylı ve sonrasında da kız olduğunu öğrendik 🌸 keşke baştan sadece 17 de söyleselerdi
Deletedmom7373700 Hzllll 12+5 te doktorum %70 ihtimalle kız dedi. 13. Haftaya girdik. Bir kaç hafta sonra kontrolüm var. O zaman tekrar bakacağız. Ama emin konustu değişmez dedi
Cakmaafrodit Ben öğrenmiştim 12. Hafta biri erkek biri kız demişti bir ihtimal diye 16. Da netleşti geçen detaylıya gittim orada da doğru çıktı
psychologist Hzllll bana söyledi hem de emin gibi erkek diye ama yanlış çıktı😀16. Haftada kız dedi net.
mirage333 Hzllll bana 12. Haftada %60 ihtimalle erkek ama acele etmeyelim demisti doktorum. 14. Haftada %90, 15. Haftada %100 dedi. Suan 29 haftaligiz dogru cıktı cinsiyet.