minikmucizemmmmmmm Hzllll bize doktor %60 kız demişti 14.haftada %90 kız dedi 17. Haftada kesin kız tamam dedi 😄
Naziminverasi Hzllll benn öğrendim 12+4 de erkek dediler yüzde seksenn değişti mi bilmiorum haftaya kontrolüm ama erkeği erken söylüyolar sanırım
Areenn Hzllll 12. Haftada %90 erkek demişti doktorumuz öyle de çıktı 33. Haftadayız hala erkek 😂 ama doktorunuzun kullandığı cihazın kalitesine vs bağlı doğru tahminde bulunması
Prenseslerinannesi344 Hzllll 13 6 da gittim erkek dedi 18 de değişmediğini söyledi canım özele gidersen görürse söylüyor yolsuzluk tahmin ediyor zaten
zeynepdurunun_annesi Hzllll söylendi ama keşke söylenmeseydi çünkü yanlış çıktı doğrusunu 17 de öğrendik insan daha kötü etkileniyo
Hzllll Deletedmom83940 bende öyle biliyorum doktorlar kolay kolay bu kadar erken söylemek istemiyorlar aslında yanılma payı olur diye ama 🙄
Hzllll Mlsrcn benim hissettiğim kız ama doktor sanki erkek gibi konuştu. Rüyalarımda falan hep kız olarak görüyorum hatta rüyamda erkek dediğini ama kordonla karıştırdığını görmüştüm. Şimdi o kadar muallaktauım ki kız mı erkek mi diye
zeynepdurunun_annesi Hzllll %85-90 erkek dedi 12. haftada bizim için kız erkek fark etmiyodu ama şnsan psikolojik olarak kendini ona hazırlıyor daha sonra 17 de gittik kız dedi detaylı ve sonrasında da kız olduğunu öğrendik 🌸 keşke baştan sadece 17 de söyleselerdi
Inan_busra40 Hzllll canım tamamen doktorun tecrübesi ve kullandığı cihazlar ile alakalı benim doktorum 12. Haftada bana kesin erkek dedi yine 12. Haftasında kuzenime kız dedi 30 lu haftalara geçtik hala aynı çok şükür yanılgı olmadı ❣️
Hzllll Inan_busra40 aslında doktorun cihazı falan gayet iyi ama normalde gittiğim hastanede hiçbir doktor o haftalarda cinsiyet tahmini yapmıyor 🙄
Inan_busra40 Hzllll hımmm belki yanılma olursa diye yapmak istemiyor olabilirler sen yine de sor doktoruna söylemezse de üzülme zaten 16 da kesin öğrenirsin🌺 sağlıklı olsunlar en önemlisi o ❤️🔥🥳🥰
Merve201119 Hzllll ben 11.ci haftada öğrenmiştim bir önceki oğlumda ve doktorum kendine ve tecrübesine okadar ozguvenliydi ve değişmedi