Sevgiiss esraalmdroglu1 burdada görüyorum ben ilk 12 de hissettim 14 de hissettim diye acaba bende mi sorun var diyor insan
esraalmdroglu1 Sevgiiss evet kuzenimde 14. Haftada hissetmiş doktoru bile inanmamış herkeste aynı olmuyor işte
Sevgiiss Sleepless_Mother Sleepless_Mother amin inşallah haklısın bebeğim sağlıklı olsunda kaçta hissettiğinin ne önemi var 😍
M_glsm Sevgiiss yani ne bileyim her kes bisey soyluyo😁 olsun ben de daha hissetmedim insallah en kisa zamanda hissederiz canim😍🥰🙏
BeyzaF Sevgiiss 19 da hissettim biraz sıkma canını hiç stres yapma 25 den sonra hisseden var benim ablam hamileliği boyunca 5 kere falan hissetti en fazla
Pineapplee Sevgiiss benimkiler de aynı şeyi söylemişti ama doktor 24. Haftaya kadar hissedilmeyebilir dedi ☺️☺️ 20. haftadayiz yavas yavas hissediyorum galiba 💙
Pineapplee Sevgiiss yok yok kesinlikle öyle değil hic acele etmeyin ilerleyen zamanlarda bizi uyutmazlar bile merak etmeyin ☺️☺️
Srfe_01 Sevgiiss 20/24 arası hıssedersın canım çok bılmıslık yapmasınlar çocuğun kasları oluşmadı daha kas oluşmayınca nasıl güçlü olabılır tekmeleri
Mesudesrds Sevgiiss aynı durum bende de var 3 aydır sıkıldım artık baskı yapıp durmalqrindan özellikle gorumcemin sorularından her aradığında aynı sorular komşusu da hamile onunla kiyaslamasindan sabrım taşmaya başladı artık
Sevgiiss Mesudesrds ayyy benimde görümcemin birisinin komşusu hamile hemde aynı anda hamile kalmoşız haftalar aynı. O cinsiyeti öğrendi kızmış sen öğrenmedin mi? Bak oda bebeği hissediyor sen hissetmiyor musun bak onun göbeği çıktı seninde çıktı mı …..
Aytiii Sevgiiss ben 20. haftalarda hiss ediyordum oda çok az…23 de net hiss etmeye başladım tekmeleri🥰
minik_koala_ve_annesi Sevgiiss bende 16 haftalik hamileyim hareket oluyor ama uzun sureli degil bagirsak hareketi gibi oluyor anlamadim yani hissedip hissetmedigimi erkek benimkide
momnes Sevgiiss Hiç alakası yok ben 18 haftalığım hala hissetmedim. O içinde hareket ediyor ama daha minicik nasıl hissedesin. İnsanlara kafanı takma canım ağzı olan konuşuyor sen bebeğine odaklan
Sevgiiss momnes evet canım haklısın doktorumu dinliyorum zaten ama susarlar umarım bir an önce kayınvalidemlerde 🤷🏻♀️
Mesudesrds Sevgiiss anlattığın herşey aynı valla ya sabrım taşmaya başladı benimde 2. Gebeliğim ama artık komşusuyla kiyaslanmaktan bıktım komşusunun 4. Hamileligi yani artık ya bu nedir boyle ilk hamileligim de böyle yapmadı