Tusami Kızlar bilmeyenlere yazayım, cuma kan verdim beta 19 çıktı, sat 22 nisan . Doktoru aradım düşük bir değer kimyasal olabilir dedi. Yarın sağlık ocağında yine kan verip bakacaktık katlamış mı diye. Az önce tuvalette peçeteye pembeli kahveli leke geldi, adet oluyorum galiba.. gitti bebeğim 😔😔😔
Kbraberk Tusami yaa çok üzüldüm canımm git bir yınede belkı progestan felan verir konusmustuk senınle bı kac gundur gormuyodum seni
2505 Tusami umutlandırmak istemem ama 2 gün boyunca lekelenmem oldu ben adet oldu. Sanıyordum ama meğer hamileymişim yani hiç belli olmaz siz mutlaka kan testinizi tekrarlayın
Habus Tusami kuzum yerleşme kanaması da olabilir. Bekle bakalım daha pede gelmemiş 🙏 yat ama olabildiğince dinlenmeye çalış 🙏
Skn23 Tusami geçen ay adetim 4 gün geçe kan verdiğimde değerim 18 çıkmıştı ve gecesine leke gelmişti . Ertesi gün değerim yine 18 di artmamıştı ve sonra da akşama kanamam açılmıştı kimyasal gebelik geçirmişim. Bu ay da değerim 23 çıktı . Sonra da 38 doktor yine kimyasal olabilir dedi ama beklemedeyim bende yarın hastaneye gidicem
Ozgee96 Kbraberk progestan boş canım ben ilk hamileligimde doktorum verdi fitil olarak ona ragmen düştü
Bfduam Tusami bak kuzu yerleşmede olabilur. Bi arkadaş hamileliğini öğrendikten iki hafta sonra lekelenme olmuştu. Bak bakalım devamı gelecek mi,gelecekse ya adet, ya kimyasaldır, muhakkak yaz haberini bekliyorum.
Tusami Bfduam şimdilik pede gelmemiş , silince kahverengi var işte. Ya doktorda kimyasal olabilir dedi ya işte 😔
Bfduam Tusami ya dur daha hiç bi şey belli değil, belki devamı gelmeyecek, hemen ne moralini bozuyorsun. En kötü kimyasal olsa, benim kimyasaldan kısa süre sonra hemen olmuştu, bekleyelim bakalım devamı gelecek mi, rahat ol, üzülme hemen❤🌹
designermom Tusami canım sen özelde falan tekrar kan verseydin keşke.Cunku hem gebelik durumu hem adet durumu arasında kafan cok karışacak benim lekelenmelerim gebeliğimde oldu ama adetime yakın olmamıştı.İnsallah yerleşmedir 🙏
MinnieMouse Tusami 9+1 iz dün bende de kahverengi lekelenme oldu doktora gittim hemen. Bayağı korktum. Kabızlık vardı biraz ondan olabilir dedi bebeğim iyi şükür. Normalde ilerleyen haftalarda daha tehlikeli. İlk haftalarda yerleşme kanaması olabilir. Biraz içini ferah tut diyorum sana çok üzüyosun kendini. Bak 1 Mart’ta 17 ile öğrendim dört katına çıkarak artıyordu, 15 Mart’ta 1492 oldu 17 Mart’ta 892 ye düştü 19 Mart’ta kanamam başladı. İki küçük kese göründü ama gelişmemiş kimyasal olarak sonlandı. Muhtemelen ikizdi ve çok üzüldüm. Arkasına iki ci kez adet görmeden hamile kaldım 2-6 Nisan arası. Şimdi 9+1 olduk bile. Tevekkül et bu kadar üzerine düşünme sen çok yanlış yapiyosun. Biz de bir buçuk sene denedik olmadı Kasım’da dış gebelik geçirmiştim, Mart’ta kimyasal gebelik geçirdim. Sonunda oldu. İçini ferah tut biraz akışına bırak diyorum sana canım benim valla çok takıyorsun kafana. İsteyen herkes takar evet ama seninki kendine işkence etmek her saniyeyi bununla geçiriyosun olacağı varsa da üzüntüden olmaz.
aslhankrhan94 Tusami Yerleşme kanaması olabilir belki. Biraz daha bekle canım. 🤔Hakkında hayırlısı olsun. Kötüyü düşünme, kimyasal ise de vardır bir hayır. Kimyasaldan sonra daha hızlı-hemen gebe kalan çok duydum. Stres yapma stres en büyük engel. Sabırla bekleyelim bakalım 🌸
Habus Tusami oluyor tabi canım. Benim ablam kızının doğumundan sonra hiç regl olmamıştı. Sütü de koruyor diye de korunmamıştı. Kızı 8 aylıkken lekelenme olmuş 2 gün regl olmayınca gitti 6 haftalık keseyi gördüler 🤷🏻♀️ Kese Rahime yerleştiği için olabiliyor yani
Habus Tusami ayrıca kimyasal gebelikten sonraki ayda sağlıklı gebelik yaşayan o kadar çok kadın var ki. Kimyasal gebelik aslında rahminin artık gebeliğe hazır olduğunun göstergesi. Sadece sağlıklı bir şekilde döllenme olamıyor ama bence umutsuzluğa kapılma. Bebeğin sana gelmeye hazırlanıyor demek ki 🙏
tarcinnnn Tusami içini ferah tut. Hayırlısı neyse o oluyor. Ben de kimyasal geçirdim hiç kolay değil ama vücut sağlıklı bebek ğretmek için yapıyormuş. Vardır bi hayır diyeceğiz 🙏🏽🌸 şuan 32 haftalık hamileyim hala korkuyorum ya bir şey olursa diye ama her zaman olumluyu düşünmekte fayda var. Allah en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla 🙏🏽🌸
Tusami Skn23 işte benimde adetim iki gün geçti 19 çıktı , bilmiyorum , tekrar ölçtürmedim yarın gidecektim. Boş gebelik daha kötü cnm kendiliğinden düşmüyor genelde , kürtaj olmuştum ben. Kimyasal kötünün iyisi
Tusami Skn23 Okyanus1 kalpatisi_ @MinnieMouse @Habus https://resimyukle.io/r/S1Ig5LbjSC https://resimyukle.io/r/ONouBQktkv Kızlar artı med testi, 20 ve üzerini gösteriyor, sizce tahmini beta kaçtır ?
Tusami Habus öyle okudum evet,sonrasında hemen hamile kalan çokmuş, insan üzülüyor ama elinde değil 😔
Tusami tarcinnnn sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🙏öyleymiş kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çokmuş