Prenseslerinannesi344 asuman2451 54 kiloydum en son 15 16 haftada sanırım şuan 21 im kaç kiloyum bilmiyorum
BusePolat 35+3 um 15 kg aldim ödem bende de çok var ama 1 aydır kilo almıyorum durdu kilo almam doğuma kadar 2 3 kilo daha alabilirim 😀
Prenseslerinannesi344 Merveofs ay mahsallah bende o kilolarda hamile kaldım şimdi 1 ay önce 54 dün şimdi 21 hastayım bilmym
Acemianneee08 Haticelisa ben komple sıfırladım kuzum. Zeytin peyniri bile tuzsuz alıyorum tansiyon korkumdan . Yürüyüş de günde 20 dakka yapıyorum ama bazı kişilerde fark etmiyor ödem olabiliyor
Tugcee-karadag 36 haftalığız 45 kg hamile kaldım şuan 66 kiloyum ödem de var ama bebişim sağlıklı o yüzden takmamaya çalışıyorum doğumdan sonra gideceğine inanıyorum inşallah öyle olur 😁
Acemianneee08 Haticelisa 28 haftda gittipimde 2.2 kilo almıştım o dönem 1370 gramdı yarn kontrolüm var bakalm ne kadar almış kuzum. Haftasıyla uyumluydu son gittiğimde
Nsrn1 asuman2451 23+3üz ve henüz kilo artışım yok 😊 umarım bebeğim sağlıklı olur ve ben bir süre daha bu şekilde devam edebilirimm çok yüksek kilo ile hamile kaldığımı öğrendim çünkü 🤦🏻♀️