asuman2451 bugün 25+6 dayız ve sadece 3 kilo aldım 7.5 kilo verdim 3 kilo aldım sizler kaç kg aldınız
Deletedmom7373700 asuman2451 13. Haftaya girdik çok şükür. Henüz kilo almamışım. İnşallah bir süre daha böyle devam eder de kilo almam. 68 le hamile kaldım çünkü. Kusmaktan 66 ya düştüm. En azından 20 li haftalara kadar böyle devam etsem keşke diyorum.
Srdm asuman2451 bence normal almıssınız 3 kilo fazla değil. Ben 14 haftadayım şu an almadım daha şimdiye kadar
Bayancorek asuman2451 53 le hamile kaldım 24. haftadayız 20. haftadan sonra almaya başladım 57 yim şuan. 🌸
Acemianneee08 Haticelisa hem tuz hem şekeri kestim kuzum. 22. Haftada tansiyon çıktı tuzu sıfırlamak zorunda kaldım. 24. Haftada da gebelik şekeri çıkınca beyaz un makarna patates pirinç vs kesince durum böyle oldu. 19. Haftaya kadar da kustum 🤭 gebelik diyetle geçiyor anlayacağın
Haticelisa Acemianneee08 giz ben 17 kilo amisim suan 36 haftadayim 🥹😁🤣 ama cok odemliyim yaa sence gidermi dogumdan sonra 😁
Deletedmom727271 İlk hamileliğim de 11 kilo aldım, şimdi ki hamileliğim de 5 kilo aldım toplam (doğurdum) 😊
Merveofs 47 ile hamile kalıp 3 ayda 42ye düştüm. Şu an 27+4teyiz ve 51 kiloyum. 47den hesap edince 4 kilo almışım 😬 Özel bir çaba da göstermedim kilo almamak için, zaten çok karnım da yok herkes 3-4 aylık sanıyor 🤦🏻♀️
Prenseslerinannesi344 Merveofs ay mahsallah bende o kilolarda hamile kaldım şimdi 1 ay önce 54 dün şimdi 21 hastayım bilmym
Acemianneee08 Haticelisa ödemin en büyük sebebi tuz kuzum muhtemelen gider korkma. Emzirmeyle beraber ilk 6 ayda veriliyormuş kilolar bir çok arkadaşımda buna şahit oldum 25 kilo alan bile vardı 6 ayda eski fit formuna döndü
Haticelisa Acemianneee08 ay insallah canim tuzu az kullansamda oluyo valla yurusemde bende anlamadim ama istahim cok acik iste insallah veririm 🤲🏻👸🏻🥹
Acemianneee08 Haticelisa ben komple sıfırladım kuzum. Zeytin peyniri bile tuzsuz alıyorum tansiyon korkumdan . Yürüyüş de günde 20 dakka yapıyorum ama bazı kişilerde fark etmiyor ödem olabiliyor