weallwantlove Duyguynrky canım benim de o kadar çoktu ki utanıyordum doğumdan sonra döküldü hep eskisinden de kılsız o bölge şuan
Gldnpkts DilaraNefes benimde oldu almadım da ama görüntü gerçekten rahatsız ediyor dökülür hemen inşallah
33NAZ DilaraNefes benim normaldede tüylüydü şimdi tam kıl şekilde çıkıyor ağdayla aldırıyorum çok şükür bebeğe felan zararı yok
Dilekkkk DilaraNefes doktorum Doğumdan sonra dökülür alma dedi ellemşyorum 25 olduk gitgide çoğalıyor😀
Gul_hamad Dilekkkk 😃😃😃 kac haftaliksin ? Nasil gidiyor. Bende hala kesin dogum tarihi veremiyorlar. Gecen hafta 29+3tu dun 31+3. Cildiracaguuum (( baska doktora gitsem mi ?
Dilekkkk Gul_hamad 25 haftalık ultr da 10 güne kadar ileri geri değişik çıkması normal canım takılma benm de bazen tam günü bazen bi hafta önde gidebiliyor ben olsam doktorum a güveniyorsam gitmem
Dilekkkk Gul_hamad ben daha Doğumla ilgili bile konuşmadım 😀 sadece normalden korktuğumu yansıttım doktoruma bakalım
Gul_hamad Dilekkkk insallah 30lari bir gör bak nasil endiseleniyorsun😃 herkes 3 cu trimestr hizli gecerdi diyor, zmn durdu sanki 😏🙄
Dilekkkk Gul_hamad sorma ya şimdiden hergün bişe olsun doğuruyom mu acaba oluyo bide bilmeyince ahahah
Gul_hamad Dilekkkk aynen🤣🤣 her tualet yapdigimda bakiyorum nişan fln var mı😄😄😄 ya da ciş yapıyorum amaan suyum geldi mi 😃😃 kafa gitti anlayacağın