Ozenc_ Arkadaşlar Pazartesi günü sabahtan amniyosentez sıvısı aldırıcam ama çok korkuyorum canım yanar mı bebeğime birşey olur mu?😞
Htc_snn Ozenc_ hayır cnm ben aldırdım doktorum çok iyiydi sağolsun, zaten ultrason eşliğinde yapıyo kan alır gibi sadece iğnenin girişini hissediyorsun sadece ilk üç gün ani hareket yapma yat biraz ben 4 5 gün yattım dedim ne olur ne olmaz
Htc_snn Ozenc_ enfeksiyon kapma diye kalçadan bi iğne yapıyolar o daha çok acıyo ben zor adım attım ama amniyosentezi hissetmiyorsun korkma bana toxoplazma için önerdi çok şükür temiz çıktı 24. Haftada yaptırdım biz şimdi 31 haftalık olduk
Dilayb Ozenc_ yanmaz korkma sadece işlemden sonra dinlen bikac gün ona çok dikkat et yatmaya gayret et olur mu? Bende yaptırdım inanilmaz biraci hissetmiyosun ki zaten bebeğe bişey olmasın o an diye aklına kendin de gelmiyorsun inan bana inşallah sonuçların çok iyi çıkar
Myae Ben hiç önermem şuan amniyosentez yüzünden hastanede yatıyorum enfeksiyon kaptım suyum geldi sancım başladı 4 aylık daha bebeğim temiz çıkarsa sonuç boş yere yaptırdım demek
Kcktrkul Ozenc_ Eğer sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın .. Bana denildi 3. ayımda ama doktor açıklama yaptı bunu yaptıkdan sonra düşük riski de var dedi Elhamdullah yaptırmadım 6. Ayım gayet sağlıklı şuanda
Ozenc_ Obirgebe şuanda şükür herşey yolunda iyiyim yoğun bi uyku yaptı ağrı vs çok olmadıı eşimle ortak kararımızdı bende yaptırmak istemedim 😞
Usnac1995 Artık gününü almışsın canım ama keşke bu kadar uğraşa girmeseydin down olduğunu öğrensen ne olacak ki zaten aldırmayacaksın. İnşallah sorun yoktur boşuna yaptırmış olursun 🤲🏻