Askiletotomsu elf0 valla arabadan ziyade o minicik zamanlarında kanguruyu seviyorum ben Büyüdu ağır geliyor bana dediğim yerde ki ben 6 aylıktan sonra tasiyamiyom 😂😂😂😂😂 arabaya koyayım diyorum Bakalım yaşarken nasıl olacak 🤷
mirage333 Vera09 ben ikisinide alıcaktım ama bebek dogunca al dediler 🤭 çogu bebek icinde aglayabiliyormus boşuna alınmış oluyormus. Oyuzden dogduktan sonra alıp duruma gore iade edicem geri 😂
MerveNur- Vera09 pierre cardin love kanguru diye geçiyor bu arada. Sezaryen oldum ama yine de belimi ağrıtmıyor 2 saatten fazla dışarıda geziyoruz normql yorgunluk oluyor sadece tavsiye ederim yani bebeğim de hep uyuyakalıyor içinde. Daha iyileri vardır ama işimi gayrt görüyor ben slinge güvenemiyorum nedense biliyorum düşmez ama kayığ düşecek gibi geliyor😂
icefrezya Ben sling aldım (tuniko.com dan neko markası) ilk 6 ay sling kullanacağım inşallah. Sonra kanguruya geçeceğim onu da yine bu sitedekilerden birisini alacağım. Kanguru da da yenidoğan uyumlu aparatları olanlar varmış bi bakabilirsiniz.
MerveNur- Vera09 3.aydan itibaren ama son 2 haftadır sık kullanıyorum 4 aylık oldu şimdi bebeğim. Altında desteği var onu çıkarıp kullanıyorum şu an henüz. Onunlayken tam oturma pozisyonu oluyor çünkü erken henüz
momofkaan Vera09 instada Hacer illi diye bir hanımefendi var hem ücretsiz danışmanlık sunuyor hemde bayisi bana baya faydası oldu böyle danışmanlık veren çok bu konuda eğitimi olan onlarla iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Kiralama da yapabilirsiniz denemek için
Eminecak Vera09 daha hamileyim ama anladığım ve gördüğüm kadarı ile sling kolik bir bebek için cok iyi. 3 aydan sonra killanimi zor olur. Kanguru ise ilerleyen aylar için iyi ama sen o bebegi tasiyabilicek misin rahat kilolu mu olucak minyon mu olucak bebeğin. Şahsen ben kanguru almaktan vazgeçtim çünkü pazardan iki üç kilo esya zor tasiyip geliyorum bebegimi uzun süre kanguruda tasiyamam.
denizdalgasi1 Vera09 ben kanguru kullanıyorum babybjörn 3d mesh modelini çok rahat ve pratik bir ürün yenidoğandan itibaren kullandım kafa desteği falan vurdu çünkü artık o aparatları çıkardım kafasını tutabildiği için 7 aylık olduk hala kullanıyorum