Guler123_ Askiletotomsu tedbiri elden bırakmamak lazım ne olur ne olmaz benim doktorum gebelerime önermiyorum dedi siz doktorunuza danışın fikir ayrıcalıklarimiz olabilir ben söyleyip aydınlatmak istedim sizde doktorunuza sorun
Guler123_ Yaseminf bende ilk defa duydum hatta olur mu öyle şey yaa sonuçta sebze süt yapar dedim sonra baktım beyin kanamasından bahsediyorlar bende doktora sordum ben gebelerime önermiyorum dedi fotoğrafları gösterdim okudum evet doğru o yüzden uzak dur dedi
Guler123_ Attığım fotoğraflari ekran görüntüsü alın doktorunuza gösterin sorun içiniz rahat olsun benden duydunuz doktorunuzdan da duyun içinize sinsin
Guler123_ Yaseminf postu görünce yüreğim ağzıma geldi nasıl korktum inşallah yememistir dedim hemen sakın yeme diye yorum yazıp açıklamayı diğer yoruma yaptım sonuçta kulaktan duyma bir şey değil doktorda yemeyin dedi
Hayrunisa Aslhn-06 korkmayın bende yedim Allahın izniyle birsey olmaz. İnsanlar biselerden korkacaklarsa doğal olmayan seylerden korksunlar. Herkesin bünyesi bir olmaz elbette kendinizi korkutmayin yinede
Minikjaponunannesi Ben de 36. Haftadayım ve geçen gün yedim. Umarım bi şey olmaz çok korktum açıkçası
Minikjaponunannesi Bu hastalık genetikmiş ve bu hastalık ortaya çıktığında bakla yemek sakıncalıymış diye bir araştırma buldum. Yoksa hiç bakla yemeyen kişilerde de ortaya çıkabiliyor. O yüzden gereksiz endişe yaratıp strese girmeyelim. İnşallah bi sıkıntı yaşamayız
Eslem_1 Minikjaponunannesi evet genetik olarak hiç bakla yemeyen birinde de çıkabilen bir durummuş bir de misal bir hafta içerisinde 1-2 kg bakla yenmeli ki anca tesir etsin zararı olsun