Rabiabudak Merhaba kizlar ben 21+5 haftalık hamileyim pakla psisirdim akşama hamilelikte bakla yenirmi acaba yardım ederseniz sevinirim 🌸
Guler123_ Rabiabudak bununla ilgili bı yerde bı yazı yorum okudum özellikle ekran görüntüsü alıp doktoruma sordum böyle bir şey var mı ne kadar doğru dedim bakladan uzak dur ben bu yüzden gebelerime bakla önermiyorum dedi sakın uzak dur kendine başka yemek pişir
Alparslaninannesii Rabiabudak bebegi sarılık yaparmış bebek sarılık olarak dogarmis yazıyor baktim şimdi bende şaşırdım yeni duyuyorum açıkçası
Ysgl26 Yenmez mi. Bakla kadar zengin içeriği olan bi sebze daha yok. Vitamin mineral lif deposu. Afiyet olsun bebişe de yarasın
-MinikveAnnesi- Guler123_ karşınızdaki insanın ciddiye alabileceğini düşünüp böyle yorum yapmasanız mı. Eğer dalga geçecekseniz hiç yapmayın daha iyi birilerini üzmek yerine.
Guler123_ -MinikveAnnesi- ne dalgası bunun dalgası olabilir mi ben gayet ciddiyim birazdan atacağım fotoğrafla ne kadar ciddi olduğumu biraz anlayın asla niyetim dalga geçmek değil beni yanlış anladınız asla
-MinikveAnnesi- Guler123_ hic duymadım bir anda siz öyle yazınca burda bazıları soruları ciddiye almayıp soru soranla dalga geciyorlar öyle sandım. Eğer öyleyse kusura bakmayın
Guler123_ Minnosunannesiii sadece sarılık olsa iyi ben araştırıp doktora da sorunca hamilelik dönemim de eve bile sokmadım eşim çok sever sevdiği yemeği yapayım dedim bu karşıma çıktı doktora sordum uzak dur diyince eve almadım bı sure de alamicam doktor ne zaman tüketebilirsin diyene kadar
Yaseminf Guler123_ Allah allah ilk defa duydum bi yaşıma daha girdim allahtan 40 yıl yemesem aklıma bakla gelmez
Guler123_ -MinikveAnnesi- hayır dalga olur mu niye dalga geçeyim ben sadece doktora sorup emin olduğum bilgiyi paylaşmak istedim
Hayrunisa O kadar da değil yani ben yedim ve hamdolsun bisey olmadı bi yemeği pişirip en fazla 2 gün yersin yani her gün ya da 9 ay bakla yemiyor ki kimse.
Guler123_ Hayrunisa öyle diyorsunuz ama attığım fotoğraflar daki yorumlardan birini okudunuz mu 5 yıl tedavi görüp sebebi de bakla çıkmış belki sizin bünyeniz kaldırmış olabilir ona yorum yapamam
Guler123_ Yaseminf bende ilk defa duydum hatta olur mu öyle şey yaa sonuçta sebze süt yapar dedim sonra baktım beyin kanamasından bahsediyorlar bende doktora sordum ben gebelerime önermiyorum dedi fotoğrafları gösterdim okudum evet doğru o yüzden uzak dur dedi