zeynepikra_61 Alparslaninannesii Esim de bu kafada ama sonucta mideden çıkan fazlalıklar bilemiyorum bende tuvaletten başka bir yere çıkaramam 🙄
1prenses2prensyenigebe Alparslaninannesii valla o durumda gözüm hiçbir yeri görmüyor ki tuvalette sabahladığımı bilirim kusmaktan ağladığım geceleri bilirim o yüzden Rabbim de beni o halde görüp günah yazmaz heralde ki bunu ilk defa duydum
Guzucuk25 Alparslaninannesii yeni yemek yediysem kusacaksam poşete cikariyordum çöpe atmadan Bi kaç poşetle de kapatiyordum ama ekşime olmuş acı olanı da klozete cikariyordum
HanifeAhmet Ftma1997 henüz çok küçüğüz daha belli değil 10 haftalık herkes kız belirtisi diyor ama ben erkek hissediyorum en başından beridir heyecanla cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum 😇
Sehenz Alparslaninannesii ben yanımda hep poşet bulundurdum poşete kustum hiç ortalık batmadı koku vs temizliği de rahattı bir de benim midem kaldırmıyo klozete eğilmeyi ne kadar temiz olsa da bakteri mevcut sonuçta
HanifeAhmet Sehenz bunu düşündükçe klozet başında hep daha çok kustum inanın midemin son suyuna kadar kustum hatta ama napalım bizimde başka imkanımız yok
MDeniz42 Alparslaninannesii ben poşete yapıyordum. Günah olduğu için değil tuvalette daha da içim bulanıyordu. Sonra da çöpe